FAME Intense: Parfem koji nose glamurozne Parižanke

Odvažno, Solarno i Ženstveno.

FAME Intense

Parfimeri koji kreiraju najsavršenije mirisne note za Rabanne, Dora Baghriche, Marie Salamagne, Alberto Morillas i Fabrice Pellegrin, ispričali su nam priču koja se krije iza novog FAME Intense parfema. O novoj eri ženstvenosti, samopouzdanju i neustrašivosti satkanoj u izuzetno blistavu, drvenu kompoziciju mirisa.

Zaronite sa nama u jedinstveni mirisni svet FAME Intense parfema, u kojem se spojila hrabrost, elegancija i sofisticiranost.

FAME Intense

FAME je oličenje glamurozne pariške it-devojke. Nova FAME priča: FAME Intense, istražuje smeliju stranu ženstvenosti koja je intenzivnija i više zlatna. Šta mislite, zašto je ovo zanimljivo za današnje žene?

  Dora Baghriche: FAME Intense se savršeno uklapa u viziju današnje žene jer slavi njihovu moć, svestranost, samopouzdanje, individualnost i njihovu potrebu  za glamurom. Rabanne ženu vidim kao modernog ratnika, obučenu u zlatnu metalnu haljinu; ona se usuđuje da uradi bilo šta, što je izraženo kroz ovu intenzivniju verziju.

  Marie Salamagne: Zlatni element u FAME Intense označava luksuz i glamur, što su kvaliteti koje žene danas cene i zaslužuju. To je podsetnik da se mogu bez oklevanja prepustiti finijim stvarima u životu.

  Gde ste tražili inspiraciju za FAME Intense? Šta je bila osnovna ideja?

  Dora Baghriche:  Želja mi je bila da nastavim priču o FAME-u stvaranjem verzije koja oslikava apsolutni luksuz. Ideja vodilja bila je da se istraži senzualnost intenziviranjem drvenog, smolastog potpisa. Reinterpretirali smo originalni chypre miris tako što smo ga obogatili drvenastim akordom koji izaziva zavisnost, napravljen od esencije sandalovine iz Australije, Dreamvood™. Ovo je revolucionarni molekul koji donosi kremastu drvenastu teksturu i, naravno, našu kultnu i živopisnu osnovu tamjana.

  Glavni izazov za ovo novo olfaktivno poglavlje je bio da se u FAME unese zlatni identitet; da ga okružuju izuzetno mekim, mekim i toplim fragrancama, stvarajući tako još topliji i intenzivniji potpis.

  Kako biste voleli da žene koje nose FAME Intense dožive ovaj parfem?

  Marie Salamagne: Želela bih da žene koje ga nose FAME Intense doživljavaju kao miris koji im daje snagu da prigrle svoje smelo, samopouzdano i glamurozno Ja. To je miris koji im omogućava da žive svoju slavu u svakom momentu, i da još više blistaju u svakodnevnom životu.

  Kako biste opisali FAME Intense u tri reči?

  Alberto Morillas: Odvažno, Solarno i Ženstveno.

  FAME Intense

  FAME Intense je priča o novoj eri ženstvenosti, sa više samopouzdanja, neustrašivosti: Na koji način ste birali fragrance koje će ispričati tu priču?

  Marie Salamagne: Ova izuzetno blistava, drvena kompozicija koja izaziva zavisnost je oličenje samopouzdanja, snage heroja, a snaga i difuznost note govore sami za sebe. Kada smo prvobitno osmislili FAME EDP, odabir tamjana kao centralnog sastojka u ženskom mirisu bio je hrabrar potez sam po sebi. Korišćenje ove izuzetno retke note za ženstvenu kreaciju, je ono što je čini izuzetno prepoznatljivom i nezaboravnom. Sa FAME Intense, podigli smo ovaj ključni element mirisnog potpisa na još veće visine. Tri različita kvaliteta tamjana se kombinuju kako bi proizveli zaista jedinstven teksturalni efekat. Dobijen kroz tri različita procesa ekstrakcije, naglašava svaki aspekt tamjana, od njegove osvežavajuće svežine do duboko očaravajućih i uzdižućih kvaliteta.

  Koja je razlika između FAME Intense i prva dva mirisa u portfoliu : FAME prvenca i FAME Parfum?

  Marie Salamagne: Primetan je olfaktivni trend oko kremastog tamjana. Za FAME, komponovan je oko voćne cvetne chypre strukture u kojoj tamjan izražava kremaste aspekte sa ukusnom notom manga.

  FAME Parfum je chypre, drvenasti, cvetni miris i odiše bogatijom, više drvenastom, mineralnom senzualnošću od svog prethodnika, vođen snažnim tragom mošusa koji pojačava misterioznu mineralnost tamjana. To je veoma elegantan i bogat mirisni potpis.

  A FAME Intense je drvenasto-cvetno-začinski miris, izgrađen oko mirisnog tria umotanog u veoma bogate i zarazne note kokosa i sandalovine, osvetljene solarnim jasminom. FAME Intense reinterpretira klasičan FAME potpis, zaokružen zlatnom patinom. To je veoma bogat, ali takođe veoma dubok i intenzivan mirisni potpis.

  Kako biste opisali olfaktornu kompoziciju FAME Intense?

  Dora Baghriche: U ovoj intenzivnoj verziji FAME otkriva živahne, kremaste, balzamske aspekte. Umotala sam tamjan u veoma zaraznu kokosovu maglu, istovremeno odabravši jasmin iz Grasa da zagreje kompoziciju svojim sjajem i sunčevom svetlošću. Da bismo oblikovali zaista jak intenzitet, kreirali smo ovu novu verziju FAME sa drvenim sušenjem. Zajedno sa Dreamvood™, sandalovina čini kremasti, obavijajući, seksi duo koji nadilazi drveni trag Rabanne mirisa. Intenzitet nije preovlađujući; miris ima veoma svetao i sunčan potpis.

  FAME Intense

  Šta je jedinstveno i dragoceno u vezi sa sastojcima FAME Intense?

  Fabrice Pellegrin: Okosnica rada na FAME Intense jeste trio pažljivo odabranih tamjana, zbog njihovih jedinstvenih kvaliteta i teksture koja izaziva zavisnost: svežeg praska SFE tamjana, dubokog mirisa tamjana iz molekularne destilacije i tamnog i orijentalnog karaktera esencije tamjana. Ovaj dragoceni trio obavijaju dva izuzetna solarna cveta. Mikro-tečni solarni jasmin, dobijen novom revolucionarnom tehnikom ekstrakcije od dsm-firmenich-a koji ne sadrži rastvarače.

  Ovaj jedinstveni jasmin je izuzetno svetao i cvetan, sa olfaktivnim profilom koji je veoma blizak mirisu latica na grmu. Tu je i ekstrakt Ylang-Ylanga koji svojim bogatim, bujnim i egzotičnim aspektima jača solarnu dimenziju.

  Kako je došlo do saradnje u kreaciji ovog mirisa? Kako je izgledao sam proces?

  Alberto Morillas: Početna ideja za FAME potekla je od Dore, ali smo radili kao tim i nastavili u tom pravcu i za novu epizodu FAME Intense. U svakoj fazi, svako je davao svoj predlog, a zatim smo nastavljali dalje, od formule koju je odabrao tim Rabanne. Dakle, postojao je sklad i istovremeno lično istraživanje koje nam omogućio da nastavimo, da izazovemo sebe da postignemo prelepu kreaciju sa retkim intenzitetom. Napredovali smo na taj način, bez ega, bez želje da se uopšte bira sopstveni predlog. Bio je to zaista razvoj u kojem smo mnogo uživali, a to se može osetiti i u mirisu.

  Kakav je osećaj kreirati za Rabanne – šta to budi u vama?

   Dora Baghriche:  Kreiranje za Rabanne pruža priliku da se uključite u stimulativni kreativni proces koji naglašava inovativnost, nesvakidašnje i krajnju modernost.

   U Rabanne-u postoji neverovatno jaka mirisna posvećenost i to je dragoceno iskustvo za parfimere željne da pomeraju granice savremene parfimerije.

   Kao parfimeri, svaki put kada radimo za ovaj brend, tražimo veoma poseban stil koji naglašava njegovu posebnost i njegovu disruptivnu stranu. Znamo da će nota koja će prevladati biti inovativna. Osim toga, veliki sam obožavatelj Rabanne stila, sve njegove muze me i dalje inspirišu, kao i avangardni duh brenda.

   FAME Intense

   Kako FAME Intense ostaje veran Rabanne-ovoj posvećenosti korišćenju najfinijih, etički dobijenih i održivih sastojaka?

    Dora Baghriche: FAME i FAME Intense napravljeni su od održivih sastojaka ,koji čine osnovu mirisa i franšizu DNK na globalnom nivou. Naš jasmin iz Grassa, se ekstrahuje inovativnom i revolucionarnom, prirodnom tehnologijom, pod nazivom “MicroLikuide”. Ova metoda ekstrakcije bez rastvarača oslanja se isključivo na intrinzičnu vodu u ćelijama biomase da bi se stvorio visoko čist i autentičan ekstrakt jasmina.

    Ovaj ekološki svestan pristup predstavlja svedočanstvo naše posvećenosti održivoj praksi ekstrakcije, predstavljajući vrhunac napretka u ekološkim procesima, nudeći prvu esenciju jasmina ikada. Za tamjan dolazimo iz Somalilanda, beremo ga ručno koristeći tehnike vremenskih uslova. Ove tehnike odaju počast drevnim ritualima, istovremeno održavajući snažnu društvenu odgovornost.

    Alberto Morillas: Prepoznatljiva drvena nota u našim mirisima spaja dva izuzetna sastojka iz naše palete. Prvo, Dreamvood™: 100% obnovljiv i biorazgradiv molekul izveden iz bele biotehnologije, što je metoda koja omogućava proizvodnju 100% prirodnih molekula korišćenjem obnovljivih i biorazgradivih izvora ugljenika.

    Drugo, ugradili smo reciklirano kedrovo drvo iz Virdžinije. Ovde koristimo piljevinu i najmanje ostatke drveta koji inače ne bi bili iskorišćeni za destilaciju, minimizirajući otpad i dodatno demonstrirajući našu posvećenost održivosti.

    Promo

    Najnovije