Harper's Bazaar Srbija

Brazilian Butt Lift – nove neinvazivne metode podizanja zadnjice

Nove neinvazivne metode podizanja zadnjice čine čuda bez bolova i nelagodnosti.

Čvrsta, zategnuta i lepa zadnjica san je svake žene, jer oblik zadnjice utiče na ukupan izgled tela. Danas, uprkos situaciji bez presedana sa pandemijom, razvoj estetske medicine i dermatologije je brz i donosi vrlo prijatne vesti za svaku ženu koja sanja o telu idealnih proporcija.

Konkretno, nove tehnike neinvazivnog podizanja zadnjice mogu pružiti trenutne rezultate, gotovo brazilskih standarda, bez bolova i muke.

Za razliku od drugih oblika hirurgije zadnjice, poput postavljanja silikonskih implantata na zadnjici, brazilski lift zadnjice se reklamira kako bi pružio prirodnije rezultate, a istovremeno stvorio veću zaobljenost na zadnjem delu.

Evolucija tehnologije je ključ za postizanje jedinstvenih rezultata bez operacije. Uređaji nove tehnologije, poput sistema Embody i Emsculpt, menjaju pravila u mogućnosti jačanja mišića i hipertrofije ne samo u zadnjici, već i na stomaku, butinama, rukama uzrokujući 30.000 kontrakcija za samo 30 minuta stimulisanjem fokusiranih magnetnih polja, uz apsolutnu sigurnost stvara hiperplaziju i hipertrofiju mišićnih vlakana i značajno sagorevanje masti. Sa samo 6-8 sedmičnih sesija, volumen zadnjice može se povećati za najmanje 20%.

Istovremeno, opuštanje kože tretira se tehnikom biostimulanata, kao što su, na primer, Radiesse (hidroksiapatit) ili Sculptra (polilaktička kiselina), koji stimulišu proizvodnju kolagena i elastina u tom području. Ovim novim tehnikama, uz minimalne injekcije, koje obično ne prelaze tri, postepeno se postiže zaglađivanje kože, vidljivo zatezanje i nežno ispravljanje, istovremeno smanjujući celulit. Sesije se izvode u lokalnoj anesteziji u lekarskoj ordinaciji i nije potrebno uzdržavanje od svakodnevnih aktivnosti. Rezultati traju oko dve godine.

Konačno, ako je potreba za trenutnom korekcijom zadnjice, savremena estetska dermatologija može da ponudi posebne tretrmane sa hijaluronskom kiselinom za telo Hiacorp. Uz injekciju, koja se izvodi u lokalnoj anesteziji i za minimalno vreme, zadnjica se izvaja u željenim razmerama i dobija volumen i oblik koji odgovara telu. Postupak obično zahteva drugu sesiju, nakon otprilike tri meseca. Stručnjaci preporučuju uzdržavanje od intenzivnog vežbanja 15 dana, dok efekat traje najmanje dve godine.

basuplasticsurgery

Najnovije