Defenderom do zvezda

Nesvakidašnja avantura pod vedrim planinskim nebom na Divčibarama

Početkom oktobra, Defender je svojim gostima priredio autentičan „raw“ događaj u predivnom planinskom ambijentu Divčibara. 

Tokom dva dana, uz zvuke vetra i miris četinara, posetioci su uživali u nezaboravnom iskustvu – vožnja po planinskim brežuljcima tokom dana zaokružena je spektakularnom večerom na otvorenom, s predivnim pogledom na netaknutu prirodu.  

Defender je auto dizajniran sa svrhom, osmišljen da uzbuđuje i vozi na daleka, i manje pristupačna, mesta. Off-road vožnja je uz njega pravo zadovoljstvo, a specijalna prilagodljivost svim vrstama terena čini duga putovanja udobnim. Izdržljiva nova D7x struktura dizajnirana je da izdrži postupak ispitivanja u ekstremnim uslovima i nadilazi normalne standarde za SUV vozila.  

Inteligentna off-road tehnologija Land Rovera Terrain Response 2 unapređena je novim Wade programom, dok tehnologija Configurable Terrain Response omogućuje vozačuima da preciznije podese postavke. 

Sve ovo čini ga sposobnim za izuzetne poduhvate. Defenderom se zaista doseže do zvezda, a koncept događaja pažljivo je osmišljen kako bi se na najbolji način predstavio avanturistički duh ovog poznatog brenda. 

Mesto gde se susreće vazduh sa Mediterana i Karpata

Planina Maljen izabrana je zbog svog specifičnog geografskog položaja – ovde se susreću vazdušne mase s Mediterana i Karpata, zbog čega je vazduh bogat jodom, a klima prijatna i blaga. Posetioci su se osećali opušteno i puni energije, dok je izazovan teren bio idealan za test vožnju Defenderom

Tokom dana, gosti su vozili kroz guste travnate površine okružene šumama bukve i jele. Kada je pala noć, postali su zvanice na pažljivo osmišljenoj večeri pod zvezdama. 

Ekskluzivna večera pod otvorenim nebom 

Renomirani beogradski šefovi kuhinje Nikola Rosić, Krsta Simović i Nenad Atanasković, inače sudija poznatog kulinarskog TV šoua Master Chef, specijalno za ovu priliku osmislili su večeru u sedam gangova. Inspiraciju za recepte crpeli su iz lokalnog podneblja, prirode i reljefa. Meni je uključivao lokalne namirnice poput divljači, šumskog voća i bilja Divčibara, a poseban šarm večeri dala je priprema hrane na „open flame“ grilu, na očigled gostiju. 

Promo

Najnovije

Politika kolačića
Harper's Bazaar Srbija logo

Koristimo kolačiće i slične tehnologije za skladištenje i pristup informacijama na Vašem uređaju. Neke od ovih tehnologija su tehnički neophodne da bi vam pružile bezbednu, funkcionalnu i pouzdanu web stranicu. Takođe, želimo da postavimo opcione/dodatne tehnologije kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo.

Dodatne informacije su dostupne na stranici politika privatnosti.

Neophodni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za normalno funkcionisanje web sajta, jer omogućavaju osnovne operacije poput održavanja vaše sesije, obezbeđivanja sigurnosti i pravilnog rada ključnih funkcionalnosti stranice.

Analitički i kolačići trećih strana

Ovi kolačići nam omogućavaju da razumemo kako pristupate stranici i Vaše navike pregledanja (npr. pregledane stranice, vreme provedeno na stranici, klik na sadržaj). Oni nam omogućavaju da analiziramo performanse i kvalitet naše stranice i da otkrijemo moguće greške.

Omogućavanje ovih kolačića pomaže nam da poboljšamo naš web sajt.