Harper's Bazaar Srbija

Lepotica sa Majorke: Istinska magija Mediterana krije se u vili Casa Margarita, zdanju s kraja 19. veka

Savršen spoj tradicionalnog i modernog na jednom od najlepših španskih ostrva.

Kada su Paulo i Stefan, profesionalci koji čine dinamičan duo iza brenda Rôck&Villa koji reastaurira stare vile praveći od njih moderne lepotice – ali ne menjajući njihov tradicionalni izgled, počeli da sređuju Casa Margaritu, vilu iz 1890. godine, odmah su znali da u potpunosti žele da zadrže njen originalni šarm.

Vrlo posvećeno, sa strašću za očuvanjem nasleđa, dvojac je suptlino spojio tradicionalnu estetiku ove kuće od 222 metara kvadratnih sa luksuznim završnim obradama po najvišim standardima, načinivši je jednom od najlepših arhitektonskih zdanja na Majorci. 

Tradicionalna gradska kuća, koja zauzima posebno mesto u srcima lokalnog stanovništva Majorke, sa privatnim vrtom u kojem stanuje sva suština Mediterana – bazenom i bujnim zelenilom, poseduje i zaseban pansion koji svima, koji žele da iskuse magiju života na Mediteranu, pruža tu mogućnost.

Svaki detalj rehabilitacije Casa Margarite je pomno isplaniran i izveden. Od očuvanja originalnih arhitektonskih elemenata do uključivanja najluksuznijih završnih obrada, posvećenost Rôck&Villa izvrsnosti bila je očigledna tokom celog projekta. Vizionarski umovi Paula i Stefana, koji poseduju duboko razumevanje bogate istorije i arhitektonskog nasleđa Majorke, svakim svojim majstorskim dodirom, uspeli su da spoje tradicionalni šarm ove kuće sa modernim luksuzom, stvarajući harmoničan spoj starog sveta sa savremenom elegancijom. 

– Naš cilj u Rôck&Villa je da odamo počast i prikažemo arhitektonsko blago Majorke, kaže Paulo i dodaje: “Kroz pažljivu restauraciju i maksimalni osvrt na detalje, nastojali smo da stvorimo prostor koji obuhvata prošlost dok istovremeno redefiniše luksuzni život”. 

Dok se restauracija vile Casa Margarita bliži kraju, Rôck&Villa poziva potencijalne kupce i entuzijaste da iz prve ruke vide transformaciju. Ovaj izvanredan projekat služi kao svedočanstvo njihove nepokolebljive posvećenosti revitalizaciji istorijskih objekata dok ih uzdižu do najviših standarda luksuza.

Zavirite u spavaće sobe: 

I luksuzno kupatilo: 

Ako želite uživo da vidite kako izgleda Casa Margarita ili da se informišete o detaljima, pravac na  Rôck&Villa,  po svoje parče luksuznog raja.  

Kreativni duo: Paulo i Stefan 

O brendu Rôck&Villa:

Rock&Villa je strastveni duo za razvoj nekretnina sa sedištem na Majorci, Španija, koji čine Paulo i Stefan. Svojom stručnošću u restauraciji tradicionalnih kuća na Majorci, oni na majstorski način čuvaju nasleđe uz uključivanje luksuznih završnih obrada. Svojom posvećenošću izvrsnosti, Rock&Villa udahnjuje novi život istorijskim objektima, stvarajući izuzetne prostore koji besprekorno spajaju istoriju i savremeni luksuz.

Više informacija potražite na sajtu, kao i na instagram profilu Rôck&Villa: @rockandvilla

Najnovije