Egzotični raj izgrađen na obali okeana

Kuća modne kreatorke Sandy Bornman na ostrvu Lamu u Africi, bukvalno je okupana Indijskim okeanom.

Da li možete zamisliti nešto bolje od toplog vremena dok slušate pevanje egzotičnih ptica, a senke palmi slikaju živopisne uzorke na zidovima? Nakratko napuštate posao i spuštate se malim stepenicama od belog kamena koje vode do peščane plaže zlatne boje i kupate se u hladnom moru… Ovo je svakodnevna navika dizajnerke Sandy Bornman, koja je svoj život organizovala u Južnoj Africi jer je želela da živi sporijim tempom na afričkom ostrvu preko puta Kenije.

Njena kuća je mala palata na obali, bukvalno sagrađena na plaži. Kuća izgleda kao stara orijentalna palata, sa lukovima i arapskim prozorima bez stakla, ugrađenim dnevnim krevetima i lepršavim jastucima, sa svetlarnicima koji stvaraju neverovatne senke. Sav nameštaj u kući je ili izgrađen ili drven, a radili su ga lokalni majstori.

Sa strane kuće okrenute prema ulici, nalazi se butik dizajnerke sa divnim kaftanima koje ona dizajnira. Svaki dan, čak i ako ima puno posla, to izgleda kao egzotična bajka.

Njene šetnje ribarskim selom u kojem živi pružile su joj trenutke uživanja i neke od najlepših snimaka koje smo videli na Instagramu.

Zavirite u egzotični dom modne dizajnerke Sandy Bornman!

instagram.com/sandylamu/

Najnovije