Lifestyle / Enterijeri

Najjednostavniji enterijer koji smo videli do sada: Zavirite u jedva prodatu kuću Leonarda Di Capria

Dvadeset godina kasnije, glumac Leonardo DiCaprio prodao je svoju kuću na plaži u Malibuu za 10,3 miliona dolara. Da li se to umorio od ovog pogleda na okean?

Čini nam se da je minimalistički šik dobio novu definiciju, a sve zahvaljujući prelepoj i sasvim jednostavno uređenoj kući oskarovca Leonarda DiCaprija na plaži Malibua. 

Smirenost tonova u kombinaciji sa jednako svedenim formama nameštaja i detalja čine glumčevu vilu pravom poslasticom za sve ljubitelje minimalizma, te ne sumnjamo da je baš takav i bio kupac ovog zdanja vrednog preko 10 miliona dolara. Inače, Leo je luksuznu vilu kupio 1998. godine nakon ogromnog uspeha koji je njegov film “Titanik” doživeo i to po ceni od svega 1,6 miliona dolara. 

Pročitajte još: Selin Dion konačno otkriva istinu o Titaniku

Ova kuća je sagrađena 1950. godine i njen najveći adut definitivno je privatni pristup okeanu. Površine 1715 kvadratnih metara, nalazi se na plaži Karbon u Malibuu koja je poznata i kao “Plaža milijardera”. Vila poseduje glavni objekat od četiri spavaće sobe, zatim gostinjsku kuću sa dve spavaće sobe, kao i potkrovlje u kom se nalazi još jedna spavaća soba, teretana i kancelarija. Tu su i dve terase sa umirujućim i gotovo nestvarnim pogledom na okean na koji nikako ne možemo da ostanemo ravnodušni!

Prelistajte našu galeriju i na trenutak zamislite da je ovaj divan prizor i uživo pred vama.

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.

Pročitajte još