Neverovatna kuća pored mora koja očarava svojim prirodnim dizajnom

Umetničke prirode, dizajnerka enterijera Kathryn Tyler jedno je od najvećih imena u svojoj branši, ističući se sposobnošću da svaki dom na kom radi transformiše u najmoderniji prostor u kom bi svi želeli da žive.

Jedinstvena u onome što radi, čini se da je pronašla stil koji je savršeno izražava.

Ona veruje da sve ima veze sa elegancijom i uvek pokušava da zadrži ovo stanovište u svom umu. Na kraju krajeva, kao što je rekla, naš dom u velikoj meri odražava našu ličnost, kao i raspoloženje u kojem se nalazimo.

Ona radi i živi u Njujorku, ali nije ograničena na okolna područja. U nedavnoj prošlosti svoj potpis dala je porodičnoj kući na severu Engleske, koja se nalazi na obalnom području. U pitanju je građevina iz 90-ih koja je ponovo zaživela i impresionira svojim dizajnom.

Područje na kojem se nalazi kuća izdvaja se mirnoćom kojom odiše, kao i jedinstvenom aurom koja dominira atmosferom. Sastoji se od dva sprata i u arhitekturi uočavamo mnoge velike prozore, što je rezultiralo time da postane „jedno“ sa prirodnim ambijentom koji se sastoji od nijansi plave i zelene.

Što se tiče enterijera kuće, ono što dominira je paleta zemljanih i neutralnih tonova koja je kombinovana sa nekim smelijim akcentima. Impresionirani smo jedinstvenim načinom na koji su svi predmeti kombinovani jedni sa drugima, predstavljajući savršenu sliku o tome kako neko može postići vrhunsku kombinaciju vanvremenskog dizajna, uz savremene konstrukcije i impozantna umetnička dela, ali i elemente koji potiču direktno iz prirode.

Obraćajući pažnju na najmanje detalje, osim nameštaja, boja i dodataka na zidovima, može se videti koliko su se lepo uklopili sofisticirani ukrasni predmeti koji daju domu elegantan karakter. Konkretno, savremena umetnost na slikama, skulpture, vaze i dodatni  ukrasi u većini uglova stvaraju neverovatno zanimljiv enterijer vredan divljenja.

Pomalo nostalgičan, ali istovremeno izuzetno moderan dom, daje porodici priliku da uživa u svakom trenutku, kako leti, tako i u drugim periodima godine.

Pregledajte galeriju i divite se dizajnu kuće kroz fotografije!

Pročitajte još

Pročitaj još