Harper's Bazaar Srbija

After Eight i Harper’s BAZAAR nagrađuju: Osvojite paket prefinjenih čokoladnih pralina

Novi voćni ukusi su tu!

Ralph Waldo Emerson nije mislio na praznične poklone kada je napisao “luksuz je biti shvaćen”. Ipak, ovaj citat američkog poete sumira našu filozofiju za darivanjem prefinjenih poklona dragim osobama. Dostojni pokloni nisu samo logotip i cena – umesto toga oni odražavaju uzvišeni ukus primaoca ka kvalitetnim interesovanjima i delikatnim detaljima.

Malo je onih koji nisu ljubitelji čokolade, stoga je kvalitetna čokolada savršen poklon. U duhu sezone darivanja Harper’s BAZAAR u saradnji sa Nestle Srbija, odlučio je da vam pokloni paket ove fine poslastice. Posebni komadići tanke čokolade, napravljeni od najfinijeg kakao zrna, koji otkrivaju mekano punjenje mentom, idealna su poslastica koju želite podeliti sa porodicom i prijateljima, a mi je želimo prvo podeliti vama!

AFTER EIGHT x Harper’s BAZAAR Giveaway

Kako biste uživali u novim ukusima After Eight pralina, sve što je potrebno je da pratite Instagram stranicu našeg magazina @harpersbazaarserbia i Instagram stranicu @aftereight_srbija, u komentarima navedete vaš omiljeni ukus After Eight čokoladica i tagujete dragu osobu sa kojom biste podelili slatke zalogaje.

Darivanje važi samo na teritoriji Srbije i traje do 7. 12. 2023.
Srećnog dobitnika paketa ćemo objaviti u 12h, 8. decembra 2023. godine.

Detaljnije o pravilima igre možete pogledati OVDE.

Foto: Promo / Gif: Danijela Blagojević

Najnovije