Harper's Bazaar Srbija

Rolling Stones x Keurig: Kultni rok bend želi da započnemo dan dobrom kafom

"Start Me Up"!

Keurig se udružio sa legendarnim rok bendom The Rolling Stones za limitiranu seriju originalnog kompleta, koji spaja svet kofeina i rokenrola. Specijalni set, nazvan po hit pesmi grupe „Start Me Up“, uključuje prilagođenu verziju K-Iced Brewer aparata, čašu za ledenu kafu i K Cup kapsule kafe.

Na svim proizvodima nalazi se legendarni logo benda – usne sa isplaženim jezikom, zajedno sa atraktivnim psihodeličnim fontom za grafiku logotipa „Start Me Up“ i „The Rolling Stones“.

K-Iced Brewer jedan je od najpoželjnijih aparata brenda Keurig, sa mogućnošću da reguliše temperaturu kuvanja, za serviranje ukusne kafe, bilo tople ili hladne. Sada dolazi u beloj i crvenoj boji, ukrašen popularnom oznakom Rolling Stones-a.

U kompletu je i prozirna čaša za ledenu kafu i K-Cup kapsule sa istim motivima dizajna kao i K-Iced Brewer. Mešavina kafe „Start Me Up“ koja se nalazi u kapsulama, specijalno je napravljena u partnerstvu sa rok bendom – sadrži blend sa orašastim plodovima sa primesama jagode, savršen za serviranje sa ledom.

Sarađivali smo sa Keurig-om kako bismo oživeli ovu limitiranu seriju proizvoda za kafu i prižili fanovima novi način da podstaknu svoj dan”, rekli su Rolling Stones-i.

Ako ste ljubitelj kafe, dobrog rokenrola i, naravno, Stones-a, onda ćete poželeti da imate i ovaj kolekcionarski predmet u posedu. Komplet za kafu „Start Me Up“ biće dostupan od 6. juna na Keurig web stranici.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije