Harper's Bazaar Srbija

Harper’s BAZAAR x HONOR: Spoj luksuza i inovacije

Na eksluzivnom događaju u srcu Beograda, sinoć je lansiran HONOR Magic6 Pro telefon.

Dani kada je telefon bio samo uređaj su odavno iza nas. Mobilni telefon je naš mali univerzum, enciklopedija, bioskopska dvorana i kancelarija. Vizionarske tehnologije svakodnevno menjaju percepciju naše realnosti. HONOR je upravo jedan od tih brendova koji svojom konstantnom potrebom za inovacijama izaziva divljenje. Tim Harper’s Bazaar Srbija ima veliko zadovoljstvo što sa kompanijom HONOR sarađuje dugi niz godina i sa velikim oduševljenjem smo prihvatili poziv da zajedničkim snagama napravimo event povodom lansiranja modela mobilnog telefona HONOR Magic6 Pro.

Svaki detalj je osmišljen i imali smo nameru da za vrlo limitirani broj zvanica kreiramo događaj koji će se pamtiti. Raskošna prostorija restorana Salon 1905 poslužila je kao pozornica na kojoj je predstavljen uređaj i sve ono što on znači – pouzdanost, estetski maksimum i želju da se ovekoveči savršen trenutak.

Harper's BAZAAR x HONOR

U fokusu ovog revolucionarnog uređaja je veštačka inteligencija (AI), koja, ne samo da obećava da će pojednostaviti vaše živote, već će ih i unaprediti na način koji do sada niste mogli ni da zamislite. Sada da vaš telefon može postati vaš najpametniji saputnik, anticipirajući vaše potrebe, podržavajući vaš kreativni potencijal i pružajući vam iskustvo koje prevazilazi sva očekivanja.

HONOR Magic6 Pro dolazi sa nizom inovativnih funkcija koje su rezultat intenzivnog istraživanja i razvoja. Od pametne kamere koja prilagođava sve funkcije u realnom vremenu, preko tehnologije praćenja očiju koja omogućava intuitivniju interakciju, do inteligentnog upravljanja baterijom koje produžava vek trajanja vašeg telefona, Magic6 Pro je savršena kombinacija impresivnog hardvera i naprednog softvera. Telefon je namenjen zrelijoj publici koja zna šta želi i kako da telefon bude sastavni deo njihovih dinamičnih života.

Najbolja veštačka inteligencija je ona koja se ne primećuje, već je kontinuirano uz vas kao saborac na putu ka olakšanoj svakodnevici. Sve ove inovacije čine HONOR Magic6 Pro ne samo vrhunskim pametnim telefonom već i pionirskim uređajem koji istražuje granice.

Harper's BAZAAR x HONOR
Peter Zhu Di 

Porsche Centar Beograd, partner događaja, svojim ekskluzivnim automobilima ispratio je VIP zvanice do crvenog tepiha, zaokružujući luksuz ove posebne večeri.

Sve prisutne zabavljala je pop diva, Nataša Bekvalac, izazivajući ovacije u custom made haljini Nine Mandić, dizajniranoj specijalno za ovu priliku.

Harper's BAZAAR x HONOR

U galeriji pogledajte sve zvanice koje su krasile Harper’s BAZAAR x HONOR event.

Atmosferu večeri osetite na fotografijama u nastavku teksta.

Foto: Nikola Rudić, Luka Stjepanović

Najnovije