Magična revolucija na MWC 2024: HONOR osvojio 45 nagrada od brojnih svetskih medija

HONOR donosi AI u svakodnevni život sa Magic6 Pro i MagicBook Pro 16.

Na ovogodišnjem MWC sajmu u Barseloni, globalni tehnološki brend HONOR zasijao je svetlima reflektora predstavljajući svoju novu strategiju za sve prilike uz AI. Uzbudljivo globalno lansiranje donelo je HONOR Magic6 Pro i AI PC HONOR MagicBook Pro 16, opremljene korisničkim interfejsom zasnovanim na namerama i inovativnom saradnjom između različitih operativnih sistema. Magične funkcije omogućene AI poput Magic Portala i MagicRinga privukle su pažnju svetskih medija.

HONOR je na MWC sajmu ove godine osvojio ukupno 45 prestižnih nagrada od brojnih globalnih medija. Od samog lansiranja, HONOR Magic6 Pro je dobio pohvale medija. Android Headlines ga je proglasio “Best of MWC 2024”, istakavši da je “HONOR Magic6 Pro korak napred u odnosu na svog prethodnika, ne samo zbog odličnih kamera već i zbog sjajnih performansi u svim ostalim aspektima.” Android Police je primetio da “sa Magic6 Pro, HONOR podiže lestvicu u hardverskom smislu, nadmašujući konkurenciju u ključnim oblastima.” Tehnološki medij CNET je takođe pohvalio uređaj, navodeći da je “HONOR Magic6 Pro među najubedljivijim Android vodećim modelima ove godine.” Impresioniran sjajnim performansama, GQ Spain je zaključio da je “serija Magic Pro najprestižnija serija kompanije HONOR sa najboljim hardverom i softverom.”

Predstavljajući prvi računar sa veštačkom inteligencijom u istoriji kompanije, HONOR MagicBook Pro 16 je takođe osvojio srca korisnika širom sveta. Mashable ga je uvrstio u svoju listu “Najbolji laptopovi na MWC 2024”, dok je Android Authority dodelio nagradu “Best of MWC 2024”, opisujući ga kao “moćan laptop dizajniran za doba veštačke inteligencije.” Trusted Reviews je takođe nagradio HONOR MagicBook Pro 16 titulom “Best in Show”, ističući da “funkcije poput Smart Picture Search, Smart Document Summary, Text Comprehension, AI Subtitle i Magic Text nagoveštavaju produktivnu budućnost u kojoj AI pomaže da se oslobodite od napora svakodnevnih zadataka.”

Ni PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR nije prošao neprimećen. Osvojivši prestižnu nagradu “GLOMO Best in Show”, ovaj sklopivi telefon je dobio pohvale i od svetskog modnog portala COSMOPOLITAN, koji ga je uvrstio u izbor urednika za London Fashion Week, opisujući ga kao “potpuno novu dimenziju telefona.”

Promo

Najnovije