Čarolija mediteranskog buđenja

Acqua di Parma predstavila limited edition Mirto di Panarea forte forte

U TC Galerija, u sredu, 29. juna predstavljen je limited edition Acqua di Parma mirisa, ispred Belodore parfimerije. Nakon toga je usledio sicilijanski ručak u restoranu La Cuccina, a za sjajnu muzičku atmosferu bio je zadužen trio Gentleman’s Club sa bogatim repertoarom italijanskih pesama. Događaju su prisustvovali poznati influenseri, muzičari, modni kreatori, ali i predstavnici medija.

U saradnji sa poznatom italijanskom modnom kućom „forte forte“ kreirano je pakovanje u koje je nemoguće ne zaljubiti se. Ako ste upoznati i sa činjenicom da je u toj bočici i, širom sveta, najprodavaniji miris iz kolekcije Blu Mediterraneo, Mirto di Panarea, verujemo da ćete poželeti ceo paket. Acqua di Parma i forte forte dele strast prema umetničkom zanatstvu i kulturi Italije, italijanskim pejzažima, načinu života, eleganciji i neprevaziđenom stilu. Forte forte je iskrena i autentična priča, puna emocija, inspirisana lepotom sanjarenja. Jedinstvene, maštovite kreacije ove modne kuće, izazivaju isti osećaj kao i Acqua di Parma mirisi.

Pod sloganom „forte forte loves Acqua di Parma”, stvorena je neodoljiva, tirkizna bočica sa kaleidoskopom rascvetalih žutih, plavih i lila cvetova, leptirića i vilin konjica. Kao inspiracija za ovu kreaciju poslužila je živopisna atmosfera Eolskog arhipelaga. Suptilno je dočarana duša nezaboravnih predela, a tumačenje aromatično-citrusne čarolije, Mirto di Panarea, je zaista fascinantno i krajnje, autentično. Bosiljak se zanosno kombinuje sa penušavim citrusnim notama limuna i bergamota iz Kalabrije. Morski povetrac u nežnom spoju sa jasminom i ružom intenzivno ističe mastiku i kleku u kombinaciji sa kedrom i ćilibarom.

Mali heklani ukras na kutiji, asocira na toplo i sjajno sunce, a šarena narukvica oko bočice sa fluorescentno žutim tonovima i medaljonom u zlatnoj boji može se transformisati u modni aksesoar.

Mirto di Panarea forte forte možete otkriti u parfimerijama Belodore, u bočici od 100 ml. Poznati i po velikoj kolekciji mirisa za dom, Acqua di Parma nas je obradovala i svećom koja prati ovaj miris. Idealan ukras i poklon za sve prilike.

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije