Harper's Bazaar Srbija

Horoskop za februar: Šta su nam zvezde “spremile” u mesecu ljubavi

Astro prognoza za dane pred nama.

OVAN

Fokusirani ste na napredak i izgradnju poslovne reputacije, ali vodite računa o tome kako raspolažete finansijama. Za razliku od samog početka godine, u februaru će vam se činiti da su se vaša poslovna i finansijska situacija menjaju na bolje, ali ne opuštajte se preterano i ne srljajte u nove finansijske izdatke,  već se strpite još mesec-dva kako biste rasterećeniji dočekali proleće. Tada će vam i nove poslovne ponude pokucati na vrata – pripremite se da ih prihvatite, kao i jedno lepo poslovno putovanje, koje može da se dogodi krajem februara, a ono obećava i susret sa osobom koja će vam se dopasti. Slobodni Ovnovi mogu da uplove u tajnu, ali kratkotrajnu vezu, a zauzeti da se upuste u paralelnu, koja sa sobom donosi razne komplikacije. Razmislite o tome da li dodatno želite da zakomplikujete svoj život. Ovnovi u čijem odnosu postoje ljubomora, sumnja i zatvorenost, mogu da prođu kroz turbulentan period sa partnerom. Što se opšteg stanja vašeg organizma tiče, situacija na ovom polju je stabilna. Svima koji su imali problema sa zdravljem, predstoji oporavak i vraćanje energije. U ovom mesecu imate veliku podršku Jupitera, ali budite na (blagom oprezu) od prehlada.

BIK

Početak meseca donosi period neizvesnosti, osećaćete se zbunjeno i haotično u postojećem poslovnom okruženju. Sa nadređenima ćete imati zategnut odnos i nešto lošiju komunikaciju. Međutim, to je samo privremeno, na kraju meseca ćete se sabrati i ponovo postati dobri u poslu, što će vam otvoriti i neke nove poslovne mogućnosti. Ukoliko aplicirate za novi posao, očekujte pozitivne vesti. Novac ćete imati, iako je ovo mesec povećanje potrošnje za vas. Što se zdravlja tiče, potrebno vam je više odmora, relaksacije, opuštanja, ali promene u načinu ishrane mogu doneti brze i dobre rezultate. Partnerski odnosi mogu biti uzbudljivi i intenzivni, sve do poslednje nedelje u mesecu. Ako ste slobodni, uticaj Venere može doneti brojne flertove i prilike da se sa nekim povežete na dubljem nivou. Nemojte žuriti da uspostavite vezu i pokušajte da izbegnete uplitanje u bilo kakve odnose sa osobom koja je zauzeta. Ako imate vezu, februar obećava harmoniju sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Prva polovina meseca donosi mogućnost nesuglasica sa kolegama i konflikte, ali ostanite smireni. Energija vam se vraća u drugoj polovini meseca, kada možete očekivati prosperitet i lepe trenutke na poslu, iako je mnogim blizancima potreban neki vid promene, no malo je verovatno da je možete ostvariti sada. Ovaj mesec bi mogao biti početak intenzivnih planova ili vaših akcija usmerenih ka traženju drugog posla. Što se tiče finansija, iako ćete tokom ovog meseca imati više mogućnosti da zaradite – očekuju vas i planirani, ali i neplanirani izdaci i generalno gledano – trebali biste da budete oprezniji u trošenju novca. Ako ste zauzeti, ovog meseca će odnos sa partnerom ojačati, iznenadite ga i probudite svoju romantičnu stranu. Slobodnim Blizancima jednostavnije emotivne prilike slede od ulaska u treću dekadu februara. Do tada – mogućnosti za tajne, avanture, prolazne i površne odnose u koje vas može uvući strast i impulsivnost. Oni koji rade mogu pokrenuti i aferu kroz posao. Generalno – aktivniji ste i društveniji u ovom periodu, sledi vam više interesantnih novih poznanstava. Neke od vas prošlost može iznenaditi kroz kontakt krajem prve dekade i u poslednjih par dana meseca. Ako ste imali neki zdravstveni problem, u februaru zdravstvena situacija kreće na bolje. Višak energije koji imate opkušajte da usmerite na fizičku aktivnost, koja vam je sada neophodna.

Ostatak astrološke prognoze za ovaj mesec možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku tu vas čekaju i dnevni, nedeljni godišnji horoskop

Tekst: J. M. 

Fotografija: Pexels 

Najnovije