Nedeljni horoskop 30.01.2023. - 06.02.2023.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

Već početkom nedelje možete početi da se fokusirate na praktične detalje projekta u koji ste u proteklom periodu uložili dosta energije. Uspeh vam predstoji, ali biće potrebno da se nekim novinama ipak prilagodite. Putovanja i obrazovne aktivnosti vam donose mnogo zadovoljstva, pa je sada sjajno vreme da razvijete novu veštinu ili da započnete novi kurs. Subota i nedelja donose opuštanje i odmor, a možete uživati i u društvu prijatelja.

Bik

Ova nedelje je vreme da se fokusirate na one koji su vam najbliži, svoju porodicu i prijatelje. Vreme je da se okupite i podržite jedni druge, kada je to potrebno. Možda ćete morati da donesete neke teške odluke u toku ove nedelje, a to bi moglo stvoriti novi konflikt za parove koji imaju različite ciljeve. Finansijama i resursima treba pažljivo upravljati kako bi se sprečila prekomerna potrošnja.

Blizanci

Ova nedelja vam pruža priliku da se oslobodite tereta prošlosti ,ali i očekivanja koja drugi imaju od vas. Preuzmite inicijativu i istražite nove puteve i ideje, a čak i ako vam sve odmah ne ide na ruku, ne odustajte. Energični ste, a zahvaljujući tome možete se otvoriti za nove mogućnosti koje su vam se ranije možda činile nedovoljno pouzdanim. Planirajte aktivniji vikend ili bar otputujte negde.

Rak

Ovo je vreme intenzivne energije i baš zato možete imati potrebu da nešto uradite drugačije, ali jedno je sigurno – pokrenućete se sa mrtve tačke. Brojne prilike i mogućnosti su pred vama, ali morate imati na umu rizik koji vaše odluke mogu doneti. Budite hrabri, rizikujte i verujte da možete postići velike stvari. Potrudite se da održite unutrašnji balans i ne dozvolite sitnicama da vas izvedu iz takta.

Lav

Iskoristite odličnu energiju ove nedelje za učvršćivanje već postojećih veza, ali i da proširite već postojeći krug prijatelja. Potencijal za ulazak u novu romantičnu vezu postoji, ali ćete vi morati da promenite neke svoje „loše“ navike. Pre nego što preduzmete bilo kakve drastične korake važno je razmisliti o budućnosti i ka čemu zaista stremite. Pun mesec navešće vas da razmišljate više o vašim najbližima, pa iskoristite priliku da provedete neko kvalitetno vreme sa njima.

Devica

Veliki potencijal očekuje one Device koje su spremne da ulože napor i budu otvorene za nove mogućnosti. Iako situacija sa osobom koja vam je bliska može i dalje biti na momente teška i napeta, možda ćete otkriti da je vrlo malo truda potrebno da bi se situacija drastično popravila na bolje. Pogodan je trenutak da razmislite o novom i uzbudljivom putu u karijeri, jer mogućnosti postoje i na dohvat su vam ruke.

Vaga

Možda ćete morati naporno da radite ove nedelje da biste postigli ono što ste naumili. Zahtevi koje pred vas drugi stavljaju izuzetno su visoki, pa se možete zapitati u nekom trenutku da li zaista želite da udovoljavate drugima. Neslaganje sa partnerom i kolegama može dostići novi nivo, jer ni jedna strana nije voljna da popusti i zatraži kompromisno rešenje. Pomirite se sa činjenicom da ne možete promeniti ljude, ma koliko to želeli.

Škorpija

Možda u proteklom periodu niste bili sigurni u svoje akcije, ali sada se situacija drastično popravlja. Više poslova odjednom i više projekata je ono sa čime će se pojedini pripadnici ovog znaka susresti, dok će drugi nemirno sedeti na dve stolice kada je ljubav u pitanju. Dobro analizirajte svoje želje, porive i emocije, jer rasipanje energije uskoro neće biti luksuz koji sebi možete da priuštite.

Strelac

Osećate se posebno pozitivno i optimistično povodom istraživanja novih ideja i mogućnosti na poslovnom planu. Voljni ste da rizikujete i pravite promene tamo gde je to potrebno, a ne bojite se ni da se nađete u ulozi vođe kada situacija to od vas zahteva. Vikend donosi uzbuđenje i blage turbulencije, jer znate da je potrebno da se pozabavite izazovnim temama koje vam teško padaju.

Jarac

Ove nedelje se možete opustiti na polju posla, jer saradnici i kolege preuzimaju odgovornost za svoje postupke i spremni su da daju svoj maksimum. Ipak je poželjno da držite sve na oku i usmeravate manje iskusne kolege. Uloga nadzornog organa je ono čemu ste i težili, pa je dobro za vas da malo predahnete i sačuvate sebe za veće borbe. Posvetite se porodici i onim pitanjima na koja još uvek nemate adekvatne odgovore.

Vodolija

Ova nedelja vas zove da istražite svoju kreativnu stranu. Možda ste inspirisani da kreirate nešto novo i uzbudljivo, ili da preuzmete projekat koji vam je u na umu već neko vreme. Povoljan je period za planiranje budućnosti i postavljanje ciljeva koji će vas odvesti u pravcu uspeha. Ovaj stav vas može dovesti do nečeg novog i nepoznatog, ali nagrade će na kraju biti vredne truda. Ne dozvolite da vas strah od nepoznatog sputava. Ovo je vaše vreme da zablistate.

 

Ribe

Potreba za finansijskom stabilnošću prodrmaće mnoge Ribe, pa će ovo ujedno i biti glavna tema ove nedelje mnogim predstavnicima ovog znaka. Redukovanje finansijskog plana i potraga za novim poslovnim prilikama umnogome će pomoći da se osetite da stojite čvrsto na svojim nogama. Nesuglasice sa partnerom nisu toliko strašne koliko vi možda preuveličavate celokupnu situaciju. Dozvolite ljubavi da vam se desi.