Nedeljni horoskop 03.10.2022. - 10.10.2022.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

Promene sa kojima se susrećete na dnevnom nivou utiču na vaše raspoloženje. Najteže će vam pasti to što mnogo toga neće zavisiti od vas, te ćete imati osećaj da nemate kontrolu nad svojim životom i  sudbinom. Obratite više pažnje na informacije koje do vas dolaze i dodatno preispitajte svaku pojedinačno. Neko može iskoristiti situaciju u kojoj se nalazite, zato koračajte narednih dana širom otvorenih očiju.

Bik

Nastojite na napravite harmonične odnose unutar poslovne zajednice kojoj pripadate. Umesto otvorene kritike i konfrontacije, pokušajte da promenite pristup kako biste stavili do znanja kolegama šta je prihvatljivo a šta nije. Pravi je trenutak da počnete sa dijetom i kažete „ne“ prekomernom unosu hrane. Unesite manje novine na nivou svakodnevnice, i pokušajte da ih se redovno pridržavate.

Blizanci

Olakšanje je ono što ćete osetiti nakon tronedeljnog perioda stagnacije i nazadovanja. Situacije u kojima ste se našli navele su vas da ponovo razmislite o svojim postupcima iz prošlosti kako biste promenili svoju budućnost. Mnogi teme na polju ljubavi sada su otvorene, i sa mnogim situacijama ćete tek morati da se suočite u narednih desetak dana. Svemu pristupajte ove nedelje temeljno i sa pojačanom dozom zdravog razuma.

Rak

Početak nedelje usmeriće vaše misli ka partneru, porodici i ka uspostavljanju harmoničnih odnosa sa njima. Ovo je i povoljan period za povezivanje sa drugima i na poslovnom nivou, ali će se od vas očekivati da budete spremni na određene ustupke i kompromis. Sve što ove nedelje budete radili može biti udvostručeno i umnoženo, zato pazite gde i na koji način prosipate svoju energiju.

Lav

Kraća putovanja, prijatno društvo i još prijatniji razgovori je ono što će obeležiti ovu nedelju. Pojedini pripadnici ovog znaka okružiće sebe voljenim osobama, dok će drugi biti okruženi potencijalnim partnerima i osobama koje sa njima žele da se upuste u intimniji odnos. Povoljan je trenutak da sredite svoje polje finansija ili da ispregovarate bolje uslove na poslu za sebe.

Devica

Dok ste u proteklom periodu morali da se nosite sa gomilom obaveza, sada je došao trenutak da povedete računa o sebi, ali i da preispitate neke svoje stavove. Dok ovih dana budete pronalazili sebe, polje ljubavi biće naglašeno. Mnoge Device uživaće u zagrljaju voljene osobe, a to će ujedno biti i mesto gde ćete se osetiti voljeno, sigurno i ispunjeno. Došao je trenutak predaha, zato uživajte punim plućima.

Vaga

Vi ste kreatori svoje sudbine što je ujedno olakšavajuća ali i otežavajuća okolnost. Pritisak koji osećate dolazi iz osećaja da je sva odgovornost u vašim rukama i da sve morate sami. istina je ipak da su uz vas prijatelji i ljudi kojima je stalo do vas, pa se na njih možete u potpunosti i osloniti. Vage koje otpočinju nove poslovne poduhvate i projekte mogu da očekuju uspeh.

Škorpija

Iako ste sve učinili što je do vas, ipak sumnjate da ste mogli u određenim situacijama postupiti bolje. Ovo se posebno može odnositi na polje ljubavi, a jednom kada crv sumnje krene da radi teško ga je zaustaviti. Oslonite se na sebe i ne očekujte da vam drugi mogu pružiti adekvatnu pomoć jer se u najmanju ruku možete razočarati tuđim akcijama ili pak nedostatkom istih.

Strelac

Pred vama je nedelja u kojoj možete dosta toga postići, naročito na finansijskom i poslovnom planu. Razgovori i pregovori na koje ste čekali sada su konačno blizu realizacije i konkretizacije. Iskoristite nalet dobre energije da na ovom polju prosperirate i postavite uslove koji vam odgovaraju. Koliko god žudeli za druženjem sa prijateljima i ljudima koji vam prijaju, pronađite optimalnu dozu socijalne interakcije koja će vas zadovoljiti ali ne i umoriti.

Jarac

Situacije sa kojima se susrećete ovih dana vam pokazuju da je potrebno da neke stvari ostavite iza sebe ali i da je potrebno održati stare principe i načine funkcionisanja. Napravite mesta za promene koje ulaze u vaš život, a koje svakako ne možete izbeći. Ovo će se odnositi najviše na sektor finansija i na koji način pristupate novcu. Pronađite trenutak za sebe i svoje bližnje.

Vodolija

Ovo je nedelja u kojoj ćete videti koliko možete verovati osobi sa kojom ulazite u saradnički odnos. Obećanje koje vam je dato biće ispunjeno, ali možda nećete biti zadovoljni ukoliko su vam očekivanja bila previsoka. Ovo nije razlog da klonete duhom, već se od vas očekuje da sve prepreke na koje nailazite sagledate kao izazove kroz koje ćete rasti. Ljubavni odnos sa partnerom može biti poljuljan, ali je oboma potrebna izvesna doza distance.

Ribe

Vaši najbliži nemaju previše vremena za vas i vaše potrebe, te ćete se u jednom trenutku osetiti usamljenim što baš i nije istina. Voljena osoba će se potruditi da vam udovolji i pomogne vam, ali vremena za druženje i nežnosti neće biti, bar ne onako kako ste vi to poželeli. Umesto da potražujete od partnera, budite vi ta osoba koja će nesebično pružiti upravo ono što očekuje da dobije.