Nedeljni horoskop 13.03.2023. - 20.03.2023.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

Vaša intuicija je trenutno na vrhuncu dok se Sunce i Merkur spajaju sa Neptunom. Obratite pažnju na snove, sinhronicitet i naizgled slučajne sastanke jer - ne postoji takva stvar kao što je slučajnost ove nedelje. 

Bik

Bikovi imaju razloga da se raduju ove nedelje jer će život postati mnogo zanimljiviji. Sa Venerom koja se uvlači u vaš znak, bićete staloženi i spremni da slobodno vreme provodite u udobnosti svog doma.

Blizanci

Ove nedelje među Blizancima vladaće dramatično raspoloženje. Obratite pažnju na konflikt – i rešavanje istog – sredinom nedelje. Čak i ako se čini da su ti izazovi iznenadni, tu su da vam pomognu da savladate ono što vas muči u poslednjih šest meseci.

 

Rak

Nemojte se iznenaditi što ove nedelje sve osećate duboko u svojoj podsvesti. Možda ćete se osećati i pomalo nelagodno zbog toga. Verujte nervoza je prolazna i radujte se opipljivoj promeni sledeće nedelje.

Lav

Zvezde su se udružile kako bi vam pomogle da zagrebete ispod površine i zaronite duboko u katarzu. To nije lak posao, ali ako ste voljni da stignete tamo gde ste krenuli, dobra vest je da je vaša energija vaš saveznik.

Devica

Dok Neptun, Sunce i Merkur plešu zajedno, biće vam lakše nego ikada ranije da predvidite stvari koje bi trebalo da se ostvare. Ali to što već nešto osećate, ne znači da se već desilo, stoga polako.

 

Vaga

Osećate se čežnjivo? Zvezde su krive za to. Nedelja je idealna za meditaciju i opuštanje, ali ne tako sjajna za obaveze, organizaciju i memoriju. 

Škorpija

O čemu god da ste tajno maštali, sada je trenutak da krenete u akciju. Uzmite računar/četkicu/baletanke i počnite tačno od mesta gde se nalazite. Planete stvaraju magično raspoloženje kako bi vam pomogle da nešto zaista eterično donesete u svet. 

Strelac

Vizija budućnosti ili maglovito sećanje iz prošlosti mogli bi da vas inspirišu da ove nedelje postanete neuobičajeno sentimentalni. Koliko god da je primamljivo izgovoriti sve što vam padne na pamet, razmislite dvaput.

Jarac

Čini se da vam ove nedelje jezik radi bržeod mozga. Ipak, budite spremni na činjenicu da nisus vi raspoloženu za vašu surovu komediju. Dame šefice imajte na umu: ovo nije nedelja za preterivanje!

Vodolija

Vaša finansijska sfera ove nedelje je ugrožena. Imate tendenciju za trošenjem i neumerenošću. Pokušajte da nađete sebi zadršku.

Ribe

Ova nedelja idealna je da zaplovite. Bukvalno! Bilo da se radi o plivanju u okeanu, bazenu ili seansi hidroterapije, sa flotom planeta koja se usidrila u vašem kućnom znaku, sada je vreme da se pokvasite. To je savršeno bekstvo od drame u kući.