Harper's Bazaar Srbija

Mesečni horoskop za MART 2022.

OVAN

Mart počinje vašom rešenošću da ostanete dosledni svojim planovima koje ste odavno sebi postavili. Činjenica je da novine koje vam predstoje iziskuju preokret koji niste očekivali, što može promeniti pojedine segmente poslovanja. Teret nije samo na vama, iako vam se čini da su sve okolnosti usmerene u vašem pravcu. Dobro bi vam došla pomoć ili podrška osobe u čiju ste lojalnost i sposobnost sigurni. Istina je da ne možete sve postići sami, niti bi trebalo, jer je u toku marta meseca svaki vid partnerstva podržan. Ukoliko razmišljate da se upustite u nove biznis avanture, učinite to sa osobom u koju imate puno poverenje, a prva dekada marta podržava sve u toj simbolici. Za veća ulaganja konsultujte se sa finansijskim savetnikom.

Porodične obaveze i događaji mogu vas podjednako okupirati koliko i poslovni segment vašeg života. Od vas se može očekivati da više pažnje posvetite voljenoj osobi i ukućanima, dok vas ni održavanje vašeg životnog prostora neće štedeti. Dopustite sebi predah onoliko dugo koliko vam je to potrebno i ne gubite glavu oko ispada neke drage osobe.

Vaš odnos prema ljubavi može biti promenjen, a sve ono što projektujete na partnera i voljenu osobu dobićete nazad. Ovnove čije je srce još uvek u potrazi za srodnom dušom može zaintrigirati jedna osoba čiji emotivni status nije u potpunosti raščišćen, što može umanjiti vaše zadovoljstvo i želju za prepuštanjem. Rasplet celokupne situacije možete očekivati već polovinom meseca, kada ćete znati šta vam je činiti.

BIK

Ovo je veoma važan mesec kada se radi o zbivanjima na polju karijere i posla. Brojni sastanci, dogovori, pregovori, telefonski razgovori, mejlovi i uspostavlajnje novih kontakata obeležiće prvu polovinu marta, što će vas pripremiti za velike poslovne poduhvate koji tek dolaze. Pojedini pripadnici ovog znaka postaviće pred sebe realan i dugoročan poslovni plan, dok će se drugi naći na cilju koji su pred sebe odavno postavili. I jedne i druge zatiče povećan obim posla koji će zahtevati donošenje bitnih odluka, a jedna od njih će svakako biti uspostavljanje boljih poslovno-partnerskih odnosa. Ovo neće biti lak zadatak, jer isprva sukob mišljenja može biti veliki kamen spoticanja. Biće potrebno neko vreme da druga strana prihvati vaše inovativne ideje, ali i da vi pristanete na kompromisno rešenje. Pojedini Bikovi dobiće očekivano priznanje za svoj rad i doprinos svojoj poslovnoj zajednici, dok će neki biti vredno nagrađeni za svoj trud povišicom ili unapređenjem. Želja za učenjem i sticanjem novih znanja i iskustava je podržana, ali i poželjna za sve one koji planiraju da pokrenu promene na polju karijere. 

Dobra strana vaše zauzetosti pojačane komunikativnosti u toku marta doneće slobodnim Bikovima šansu da upoznaju nove, zanimljive osobe. Jedan susret poslovne prirode ili novi saradnici u kolektivu mogli bi vas oboriti s nogu i navesti vas da pomešate zadovoljstvo i posao. Zauzeti Bikovi poželeće veću dinamičnost u odnosu sa partnerom, a jedno zajedničko putovanje im može baš to pružiti. Ukoliko se između vas stvori sukob mišljenja razmislite da li je cilj ono što vam je zajedničko.

BLIZANCI

Inspirisani ste da zagrizete još jače i više na polju karijere, a nova energija na ovom planu pokreće i niz dešavanja sa kojima ćete se uhvatiti u koštac. Iako ste okupirani i zauzeti onim što trenutno radite, to neće smetati vašem umu da stvara nove i najrazličitije ideje. Ne žurite sa donošenjem odluka o realizacijama istih, ali uvek možete napraviti uži izbor opcija. Ciljeve kojima stremite prilagodite ciljevima poslovne grupe kojoj pripadata, jer sada nije trenutak za individualno istupanje. Vaši kvaliteti i rad neće proći neprimećeno, a već od sredine marta možete očekivati više posla i dodelu većeg nivoa odgovornosti. Čak i da ne dobijete unapređenje, gledajte na datu situaciju kao na test opterećenja koji vas ka tome može odvesti. Ono što nadređeni, kolege i saradnici u vama vide je veliki nivo odgovornosti i spremnost da se suočite sa izazovima. Blizanci koji sarađuju sa inostranim partnerima mogu postići odličnu komunikaciju i prosperit na obostrano zadovoljstvo.

Blizanci koji su od nedavno u vezi mogu očekivati razvoj odnosa u željenom smeru, kao i otvorenost i bliskost sa partnerom. Ukoliko niste bili spremni da definišete svoj odnos, u prvoj polovini marta biće prilike da to učinite, kada će jedna iznenadna i naizgled bezazlena situacija navesti vas ili partnera da načini iskorak. Pojedini slobodni pripadnici ovog znaka mogu na putovanju sresti jednu zanimljivu osobu, dok će drugi prepoznati iskru ljubavi u osobi koja nije sa ovih prostora.

Ostatak astrološke prognoze za ovaj mesec možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku tu vas čekaju i dnevni, nedeljni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Najnovije