Nedeljni astro od 03. do 10. oktobra

Šta su vam zvezde zapisale za prvu nedelju oktobra, pročitajte u nastavku...

OVAN

Promene sa kojima se susrećete na dnevnom nivou utiču na vaše raspoloženje. Najteže će vam pasti to što mnogo toga neće zavisiti od vas, te ćete imati osećaj da nemate kontrolu nad svojim životom i  sudbinom. Obratite više pažnje na informacije koje do vas dolaze i dodatno preispitajte svaku pojedinačno. Neko može iskoristiti situaciju u kojoj se nalazite, zato koračajte narednih dana širom otvorenih očiju.

BIK

Nastojite na napravite harmonične odnose unutar poslovne zajednice kojoj pripadate. Umesto otvorene kritike i konfrontacije, pokušajte da promenite pristup kako biste stavili do znanja kolegama šta je prihvatljivo a šta nije. Pravi je trenutak da počnete sa dijetom i kažete „ne“ prekomernom unosu hrane. Unesite manje novine na nivou svakodnevnice, i pokušajte da ih se redovno pridržavate.

BLIZANCI

Olakšanje je ono što ćete osetiti nakon tronedeljnog perioda stagnacije i nazadovanja. Situacije u kojima ste se našli navele su vas da ponovo razmislite o svojim postupcima iz prošlosti kako biste promenili svoju budućnost. Mnogi teme na polju ljubavi sada su otvorene, i sa mnogim situacijama ćete tek morati da se suočite u narednih desetak dana. Svemu pristupajte ove nedelje temeljno i sa pojačanom dozom zdravog razuma.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Pexels

Najnovije