Nedeljni astro od 10. do 16. oktobra

Šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju oktobra, pročitajte u nastavku...

OVAN

Iako je partner proteklih dana bio pomalo udaljen, ovo je nedelja kada sa njim možete da nastavite jedan bitan razgovor. Ovo verovatno ima veze sa nekim zajedničkim projektom, posebno ako je u priču uključeno i putovanje. Situacija u kojoj se nalazite je podložna znatnim promenama i moguća su odlaganja. Možete se osetiti kao da nemate dovoljno snage i volje, a do vas mogu lako stizati i oprečne informacije. Najbolje bi bilo da se za sada ne obavezujete na bilo šta što vam je bitno.

BIK

Bikovima će ova nedelja započeti prilično uspešno, posebno kada je u pitanju odnos sa kolegama. Na polju karijere kockice polako počinju da se slažu i otvoriće vam se neke nove mogućnosti. Kada su u pitanju finansije i donošenje bitnih odluka, postoji velika šansa da napravite grešku. Lažne nade i loši saveti vam mogu odvući u nepovrat i novac i druge resurse. Ako ne budete izuzetno oprezni možete lične finansije dovesti u vrlo loš položaj i ovo je nešto što će potrajati i narednih nekoliko meseci.

BLIZANCI

Blizanci su u proteklom periodu uspeli da uspešno razreše neku situaciju kod kuće i sada je vreme da se posvete drugim stvarima. Povežite se ponovo sa osobom sa kojom ste ranije počeli da pravite neki dogovor. Ovo vam oboma može doneti znatnu ekspanziju. Moguće je da ćete biti u situaciji da napravite nekoliko kompromisa, ali ovo vam neće mnogo smetati. Odličan je period za ljubav i romansu, kao i za provođenje kvalitetnog vremena sa porodicom.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Pexels

Najnovije