Nedeljni astro od 12. do 18. septembra

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama pročitajte u nastavku...

OVAN

Ovo je nedelja kada će većina Ovnova biti prepuna pozitivnih ideja. Bićete spremni da se upustite u nešto novo i sa žarom prikažete svoju stranu priče. Ljudi u okruženju će biti fokusirani na sitnice i možda im promakne šira slika, zato budite spremni na diskusiju. Pokušajte da prikažete praktičnu stranu onoga o čemu pričate. Odnos sa ljudima ovih dana generalno može biti pomalo problematičan, pa se dobro pripremite na eventualne nesporazume.

BIK

Verovatno je da ćete ovih dana razmišljati o načinima da izrazite svoju kreativnost. Pokušajte da svoju energiju usmerite na nešto praktično, posebno kada su u pitanju posao i kolege. Vaš perfekcionizam može doći do izražaja, ali nemojte biti suviše samokritični i porediti se sa drugima čiju životnu priču ne poznajete dovoljno dobro. Zadali ste sebi zadatak da sve funkcioniše više nego korektno i u tome ste uspeli, pokušajte da nađete zadovoljstvo u dobro obavljenom poslu.

BLIZANCI

Ovo je nedelja u kojoj će za većinu Blizanaca snažan fokus biti na međuljudskim odnosima, posebno kada su u pitanju vaši najbliži. Jedna osoba sa kojom ste nešto započeli očekuje više vaše pažnje. Slobodnim pripadnicima znaka je ovo verovatno osoba koja može postati romantični partner. Za Blizance koji su u vezi ovo može značiti da je partner na neki način udaljen, ali vaša komunikacija će i dalje biti kvalitetna. Uz malo truda i volje možete postići čuda.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Pexels

 

Najnovije