Nedeljni astro od 22. do 28. avgusta

Šta su vam zvezde zapisale u nedelji pred nama pročitajte u nastavku...

OVAN

Ove nedelje za većinu Ovnova počinje period koji će obeležiti fokus na međuljudske odnose sa bližnjima, prvenstveno sa ljudima koje viđaju gotovo svakodnevno. Očekuje vas interesantan razvoj događaja koji vas može uputiti na međunarodno putovanje. Odličan je period da se povežete sa ljudima koji mogu da vam pomognu da svoje ideje prikažete široj javnosti. Povoljan je period i za ljubav, pogotovo ako je u pitanju nesvakidašnja osoba i ako se ne plašite da prekršite poneko pravilo.

BIK

Bikove očekuje nedelja pozitivnih dešavanja, posebno ako se budu fokusirali na dom i porodicu. Osetićete novi nalet svežine u svom životu i vrlo je moguće da ćete poželeti da eksperimentišete sa pomalo ekstravagantnijim stvarima kada je u pitanju životni stil. Vreme je da se otrgnete osećaja melanholije i okrenete se ka svetloj budućnosti. Osoba koja na ovom putu najviše može i želi da vam pomogne je partner i zato mu pružite priliku da ponovo stekne vaše puno poverenje.

BLIZANCI

Blizancima će nedelja započeti donošenjem bitnih odluka koje se tiču porodice i koje će se polako pobrinuti za određene prepreke. Neće vam mnogo biti bitno šta će ko reći o onome što imate da kažete, vaš cilj je da jasno stavite do znanja kakvi su vaši stavovi. Stvari koje planirate da uradite neće biti jednostavne i zato bi najbolje bilo da podršku potražite kod osobe od poverenja. Druga polovina nedelje će staviti fokus na jasno i kreativno razmišljanje, idealno za neku vrstu takmičenja.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Pexels

Najnovije