Nedeljni astro od 26. septembra do 02. oktobra

Šta su vam zvezde zapisale za poslednju nedelju septembra, otkrijte u nastavku..

OVAN

Sam početak nedelje doneće novine na polju socijalnih aktivnosti dok će mnogi Ovnovi razmišljati o ljubavnom odnosu u kom se trenutno nalaze. Partner može biti oduševljen idejom da neko vreme provedete zajedno bilo da su u pitanju  aktivnosti koje možete raditi u dvoje ili da je reč o jednom kraćem putovanju. Ovnovi koji su svoj ljubavni status promenili u “zauzeti” bi trebalo da postave solidne temelje koje će se pre svega odnositi na komunikaciju sa novim partnerom. Budite otvoreni da kažete šta vam prija, a šta ne.

BIK

Uspevate da rešite sve nesuglasice sa kolegama I saradnicima koje su vas mučile u proteklom periodu. Spremite se da napravite nove kompromise ako smatrate da ćete biti zadovoljni krajnjim ishodom. Jedna informacija koja pronalazi put do vas može vam biti višestruko korisna, zato preispitajte koje nove opcije su vam sada ponuđene. Pojedini predstavnici ovog znaka uživaće u jednom poslovnom putovanju koje se može pretvoriti u čisto zadovoljstvo.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Pexels

 

Najnovije