Nedeljni astro od 6. do 12. marta

Kako će uticati pun mesec ovog utorka na sve znake zodijaka…

Ovan

Pun mesec u utorak baca svetlost na vaše zdravlje i blagostanje, primoravajući vas da zastanete i obratite pažnju na ono što radite (ili ne radite u zavisnosti od slučaja) kako biste se brinuli o sebi. Usmerite nervozu koju osećate da učinite nešto dobro za svoje zdravlje – i mentalno i fizičko.

Bik

Mnogo toga se dešava ove nedelje, ali ako se oslonite na svoju intuiciju, uspećete da ostanete na pravom putu. Pun Mesec u utorak dovodi stvari do tačke ključanja, a problem novca izaziva vatromet. Odbijte potencijalnu dramu na pomolu rešavajući stvari polako i pragmatično. Nemojte se plašiti da radite na malim detaljima – ponovite uputstva, razjasnite zahteve i još jednom proverite sve što je važno – biće vam drago što jeste.

Blizanci

Što se pre naviknete na ideju da ne znate sve, to bolje. Dvosmislenost dominira (na vašu frustraciju), pa umesto da pokušavate da rešite sve probleme u rekordnom roku ove nedelje, flertujte sa osecćajem da ne znate… i da ste u redu sa tim. Neki mali, ali neizbežni kućni poslovi mogu biti savršen izlaz koji će vam pomoći da upravljate prekomernom brigom. 

Astro prognozu za nedelju pred nama možete pročitati u našoj redovnoj rubrici na linku, gde vas čekaju i mesečni i godišnji horoskop.

Foto: Unsplash

Najnovije