Nedeljni horoskop 06.02.2023. - 13.02.2023.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

Vaša intuicija dobro funkcioniše ove nedelje - ne morate da nagađate o promenama koje se dešavaju u vašoj firmi. Verovatno imate neke dobre kontakte na visokim položajima i ovo bi moglo da bude povoljno za vas. Nova prilika mogla bi da vam se otvori za poziciju koju ste već neko vreme priželjkivali. Sada možete dobiti dobru preporuku.

Bik

Ove nedelje naći ćete se pred nekim velikim testom. Ili možda polažete ispit da biste stekli određenu profesionalnu licencu. Potražite neke nove tehnike učenja. Nosite žutu boju, za koju se kaže da podstiče bolje pamćenje. Ili stavite figuricu slona na svoj sto. Slonovi nikada ne zaboravljaju.

Blizanci

Ko-kreirate sa Univerzumom, pa kada zaželite nešto, otvaraju se mogućnosti. Blizanci, želje koje ste imali poslednjih nekoliko nedelja sada bi mogle da kulminiraju. Ovo bi vam moglo doneti resurse koji su vam potrebni da uložite u nekretninu ili drugu imovinu. Ove nedelje ste manifestujući mađioničar.

Rak

Ova nedelja je u znaku romantike za Rakove. Vreme je da razbijete monotoniju i posvetite se partneru, zajedničkim časovima plesa ili masaži za parove. Dobar je trenutak i za divne razgovore iza zatvorenih vrata.

Lav

Lavovi, možda znate šta je potrebno da bi projekat bio uspešan, ali vaš supervizor bi možda želeo da to uradite na stari način. Sada je trenutak za bacanje novčića. Možete se držati svog stava i pokušati na sopstven način ili se javiti šefu da dobijete zeleno svetlo. Verujte svojoj intuiciji.

Devica

Device, vi i vaš partner mogli biste da unesete malo romantike u svoju rutinu - izlaskom. I umesto da idete opet u isti restoran, razmislite o odlasku na mesto gde možete plesati ili slušati odličnu muziku. Novac ne sme biti izgovor za izlazak iz kuće - odvezite se do mesta gde možete gledati mesec i zvezde.

Vaga

Ove nedelje Vage bi trebalo da se posvete mentalnom zdravlju i laganim aktivnostima kod kuće. Dobro je vreme da nabavite aromatične sveće, postavite kristale za dobru energiju, razvučete prostirku za jogu – u uglu sobe gde nikome neće smetati i svakog dana slobodne trenutke koristiti za vežbanje. Neka vaš dom postane vaše utočište.

Škorpija

Ova nedelja za Škorpije znači povezivanje sa bliskim osobama. Možda je nekom članu porodice rođendan ili dočekuju prinovu u kući, pa je trenutak za lepe želje i poklone s vaše strane. Iskoristite ovo vreme.

Strelac

Ove nedelje fokusirani ste na edukaciju. Možda pomažete deci da se pripreme za važne testove u školi ili da nadoknade školske projekte. Takođe, možda ćete tražiti kurseve za nastavak sopstvenog obrazovanja i razvoj karijere

Jarac

Zvezde su ove nedelje poređane u vašu korist, dobar je trenutak da se predstavite – možda za novi posao ili ličnu promociju na društvenim mrežama i prikupljanju novih pratilaca. Vaše prisustvo je sada prilično primetno i drugi će pohvaliti vašu harizmu i ponašanje.

Vodolija

Nedelja pred vama donosi odličnu ljubavnu energiju. Doći će do poboljšanja odnosa sa partnerom – bolje ćete se slagati, proradiće vam komunikacija i rešićete mnoge nesuglasice. Ako tražite novu ljubav, sada je trenutak da date šansu potencijalnim partnerima.

Ribe

Tokom nedelje posvetite se svojim dnevnim rutinama u vezi sa vežbanjem i zdravom ishranom. Ovih dana lako je skliznuti sa puta pravo u lenjost, ali ovo je vaša prilika da se dovedete u red. Ribe, manje korekcije mogu doneti velika poboljšanja u vašem životu.