Nedeljni horoskop 26.09.2022. - 03.10.2022.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

Sam početak nedelje doneće novine na polju socijalnih aktivnosti dok će mnogi Ovnovi razmišljati o ljubavnom odnosu u kom se trenutno nalaze. Partner može biti oduševljen idejom da neko vreme provedete zajedno bilo da su u pitanju  aktivnosti koje možete raditi u dvoje ili da je reč o jednom kraćem putovanju. Ovnovi koji su svoj ljubavni status promenili u “zauzeti” bi trebalo da postave solidne temelje koje će se pre svega odnositi na komunikaciju sa novim partnerom. Budite otvoreni da kažete šta vam prija, a šta ne.

Bik

Uspevate da rešite sve nesuglasice sa kolegama I saradnicima koje su vas mučile u proteklom periodu. Spremite se da napravite nove kompromise ako smatrate da ćete biti zadovoljni krajnjim ishodom. Jedna informacija koja pronalazi put do vas može vam biti višestruko korisna, zato preispitajte koje nove opcije su vam sada ponuđene. Pojedini predstavnici ovog znaka uživaće u jednom poslovnom putovanju koje se može pretvoriti u čisto zadovoljstvo.

Blizanci

Početak nedelje obeležiće dešavanja unutar doma i porodice gde ćete morati da zastanete i rešite neka pitanja koja ste odlagali prethodnih par meseci. Neko će vam otvoriti dušu i reći kako se oseća, a na vama je da pokušate da razumete zašto su se neke stvari u prošlosti odvijale na određeni način.  Onda kada rešite svoje unutrašnje probleme i oslobodite tereta koji za sobom vučete iz prošlosti, biće vam lakše da se fokusirate na budućnost.

Rak

Iako ćete želeti trenutak za sebe i svoje misli, predstojeća nedelja vam neće dati puno vremena za razmišljanje. Niz situacija na porodičnom i poslovnom planu zahtevaće od vas hitre akcije, čije odlaganje trenutno nije opcija. Povoljan je period za uređenje doma i za obavljanje onih sitnih popravki za koje nikada nemate dovoljno vremena. Obnovite kontakt sa starim prijateljima i poznanicima.

Lav

Pred vama je dinamična nedelja u kojoj ćete malo učiti i malo se više zabaviti. Susret sa uticajnim ljudima doneće vam pregršt ideja i jedan „zašto da ne?“ momenat. Sačekajte da prvo čujete nečije mišljenje pre nego što iznesete svoje, jer sukob mišljenja vam trenutno ne bi išao u prilog. Delegirajte deo poslova na svoje saradnike i kolege i uhvatite povoljan talas da ovih dana naučite nešto sasvim novo.

Devica

Mnoge Device suočiće se ove nedelje sa nekom osobom iz svoje prošlosti. Imaćete priliku da jednom za svagda raščistite taj odnos i izgovorite nedorečeno. Postoji i mogućnost da ste neke stvari shvatili pogrešno i da su reakcije bile prenagljene. Razmislite da li je mudro nekim ljudima dati šansu i da li je poverenje nešto što možete ponovo izgraditi. U toku predstojeće nedelje jedna poslovna ponuda može biti pred vama, ali se potrudite da prikupite što više informacija pre nego što bilo kakvu odluku uzmete u razmatranje.

Vaga

Nebo podržava sve novine koje ovih dana unosite u svoj život. Savršen je trenutak za nove početke, a oni se mogu odnositi na bilo koju životnu sferu. Svaki iskorak iz već poznatih šablona može doneti blagu nervozu, ali rezultati koje dobijate na kraju svakog novog odabranog puta je nešto na šta možete računati. Okružite se ljudima čije vam prisustvo prija i na čiju podršku možete računati.

Škorpija

Postavite svoje prioritete i držite se svojih planova čvrsto. Rasipanje energije može biti izuzetno kontraproduktivno ove nedelje, a najbolji način da je upotrebite je da se držite svojih primarnih ciljeva. Ulazak u sukob sa najdražima doneće vam osećaj nemira, a rasprava može produbiti jaz koji već postoji među vama. Ukoliko još uvek niste spremni na kompromis, najbolje je po obe strane udaljiti se dok se prašina ne slegne, a rešenje iskristališe.

Strelac

Već početkom nedelje bićete rastrzani na više strana i taman kad pomislite da ste završili sa jednim izazovom, još dva vam priskaču „u pomoć“. Pokušajte da ostanete vedrog duha i da na trenutni haos gledate kao na priliku u kojoj ćete bolje spoznati sebe i svoje mentalne kapacitete. U vrtlogu izazova, ne dopustite sebi da u potpunosti zanemarite svoj društveni život. Pronađite vremena za zabavu.

Jarac

Vaše liderske sposobnosti dolaze do potpunog izražaja, a novi izazovi postaju prilike za rast. Pojedini Jarčevi uspeće da naprave novi korak na polju posla i karijere, dok će drugi ponovo razmisliti o nedavnim ponudama koje su dobili. Neka vam novac u ovom trenutku ne bude glavna motivacija za napredak već iskustvo koje ćete vremenom moći mnogo bolje da unovčite.

Vodolija

U predstojećim danima imaćete tendenciju da promenite u svom životu stvari, odnose, situacije koje više nisu u skladu sa vašim novim „ja“. Pred vama je nedelja u kojoj ćete dosta toga novog naučiti pa je povoljan period za sve vrste edukacija, kurseva ili radionica. Vreme je da raskrstite sa prošlošću, ali i da se prepustite užitku malo više. Upustite se u nove avanture, upoznajte nove ljude, steknite neka nova iskustva.

Ribe

Početkom nedelje možete sebe iznenaditi reakcijom na situaciju sa kojom se prvi put susrećete. Unutrašnji odbrambeni mehanizmi pokazuju vam da vas neko ili nešto čini da se osećate nestabilno i nesigurno. Dajte sebi dovoljno vremena da razmislite i pronađete uzrok iz svojih prethodnih iskustava. Partnerski odnosi mogu se naći u privremenoj krizi, a razvedravanje na ovom polju zavisiće od obe strane.