Nedeljni horoskop 23.05.2022. - 30.05.2022.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

Velika promena energije očekuje pripadnike ovog znaka koji će ove nedelje nesumnjivo osetiti povećanu želju za aktivnošću. Strasni i neobuzdani, bićete spremni da rušite sve prepreke pred sobom, a sve to zarad cilja na koji ste se pripremali u proteklom periodu. Probuđeni ste i orni za nove poslovne poteze, a najbitnije od svega je što znate kuda ste krenuli i šta želite. Zvezde vas podržavaju u svim novim poduhvatima. 

Bik

Početak nedelje odraziće se na vaš društveni život tako što ćete biti deo nekog bitnog dešavanja, ili ćete se naći u društvu u kom se osećate opušteno i zadovoljno. Rad u kolektivu i biti deo neke veće poslovne organizacije može vam doneti prosepriet na duže staze, ali preterano forsiranje i umor vas mogu brže stići nego što ste pomišljali. Planirajte aktivniji vikend, ali tako da zadovoljite sva svoja čula. 

Blizanci

Poželite dobrodošlicu novim ljudima u svoj život. Možda nečijim postupcima nećete baš biti oduševljeni, ali je bitno da novim ljudima date dovoljno prostora i šanse da se pokažu u pravom svetlu. Pojačan je sektor komunikacije i protoka informacija, dok će mnogi poslovni i putni planovi biti podložni promenama. Planirajte da u ovoj nedelji privedete kraju sve stare poslove koji su vam već neko vreme za petama. 

Rak

Mnoge Rakove dočekaće novine na poslovnom planu, ili bar prilike koje bi valjalo uzeti u obzir. Pojedini pripadnici ovog znaka susrešće se sa novim kolegama koji su na značajnoj poziciji, ili to mogu brzo postati. Pružte ruku prijateljstva, budite srdačni i dozvolite ljudima da se sami svrstaju u kategoriju u kojoj im je mesto. Isplanirajte socijalno aktivan vikend, biće vam potrebno da otpustite ventile i sklonite misli sa poslovnog sektora. 

Lav

Fokus sa polja karijere prelazi na socijalnu sferu vašeg života i neka prijateljstva koja mogu biti obnovljena. Susret sa starim prijateljem i jedan razgovor mogu otvoriti nove prilike i dati vam ideje za budućnost koju za sebe želite. Najbitnije je da ostanete otvorenog uma kako biste sagledali potencijale onoga što je pred vama. Pojedini pripadnici ovog znaka ostvariće bitne konekcije sa inostranstvom ili dobiti konačni odgovor na pitanje koje ih je mučilo proteklih dana. 

Devica

Budite spremni da obnovite neko gradivo ili kontakte, ali i da promenite svoje stanovište ako to bude bilo potrebno. Možda niste uspeli da privedete kraju sve što ste planirali protekle nedelje, ali imaćete dovoljno vremena za nadoknadu i da čak u svoj plan uklopite i iznenadno putovanje, šetnju ili sastanak. Na polju posla stvari se zahuktavaju - dok će mnogi pripadnici ovog znaka biti spremni da se uhvate u koštac sa više poslova istovremeno, neke će iznenaditi nova poslovna ponuda. 

Vaga

Vaša pažnja već početkom nedelje biće usmerena na sektor partnerstva, kako ljubavnog, tako i poslovnog. To će ujedno biti i mesto na kom ćete se najviše trošiti ukoliko postoje nerešeni konflikti i nesporazumi, dok za one Vage koje su u ovoj sferi uspostavile balans ovo životno polje predstavljaće mesto na kom će se osetiti moćno i poletno. Iznivelišite svoje tasove sa partnerovim i parirajte mu u donošenju bitnih odluka koje se tiču oboje. 

Škorpija

Pripadnike ovog znaka očekuje nova energija ove nedelje, kada će imati potrebu da ozbiljno pristupe poslovnoj sferi i zdravstvenom polju koje su blago zapostavili u proteklom periodu. Bolja organizacija svakodnevice i prilagođavanje dnevnog rasporeda novinama koje želite da implementirate može pretrpeti više promena. Razmotrite ideju da unesete više fizičke aktivnosti i redukujete ishranu, jer je naredni period pogodan da brzo oblikujete svoje telo i brže se prilagodite novim navikama. 

Strelac

Ova nedelja baciće novo svetlo na vaše polje kreativnosti i pokazati vam da ste i te kako sposobni da držite pažnju ljudi, ako je to ono što zaista želite da postignete. Pojedini predstavnici ovog znaka biće iznenada pogođeni Amorovom strelicom, dok će mnogi Strelčevi uživati u provodu, flertu i avanturama. Osoba koja vam je u proteklom periodu zadavala velike glavobolje može iznenada nestati iz vašeg života. Provodite vreme sa ljudima koji vas inspirišu, a ne sa onima koji vas sputavaju. 

Jarac

Polje porodice i doma postaje mesto gde će vaša energija ove nedelje biti najviše usmerena. Za Jarčeve koji su planirali renoviranje životnog prostora ovo je odličan period da ideju sprovedu u delo, dok bi najbolje bilo strpeti se još desetak dana sa unošenjem novog nameštaja i tehnike. Sukobi i razmirice sa ukućanima jesu izvesni, a glavni uzrok tome leži u strahu da finasijska stabilnost nije u potpunosti postignuta, ili da su sredstva nedovoljno dobro raspoređena. 

Vodolija

Pojačana komunikacija, razgovori, mail-ovi i susreti sa ljudima doneće vam ove nedelje mnoge informacije koje su vam bile potrebne, a do kojih ranije niste mogli tako lako da dođete. Mnoge Vodolije pokrenuće se u pravcu edukacije i poželeće da ovladaju veštinama koje su nekada zagrebali po površini. Ovo je period kada se možete najbolje osloniti na sebe, a ujedno ćete imati priliku da testirate i svoje sposobnosti. 

Ribe

Vreme je da neke hobije i talente koje ste uzimali zdravo za gotovo i naplatite. Ribe koje posluju u sektoru frilensinga mogu razmišljati o povećanju cena svojih proizvoda i usluga, dok će pojedini pripadnici znaka razmišljati o proširenju svog privatnog biznisa, ili čak o uključivanju još jedne osobe u poslovanje. Istražite poslovne prilike koje vam se pružaju i stavite sve svoje teorije i ideje na test verziju pre nego što donesete konačni sud.