Nedeljni horoskop od 02. do 09. maja

Promene kojima ste se nekad opirali postaju deo vaše svakodnevnice.

OVAN:

Možete imati poteškoća da prikažete sebe u najboljem svetlu ove nedelje. Pospanost i tromost nije vaše prirodno stanje i energetski pad može biti iritantan, ali za sada je pasivnost i dalje podržana naspram akcije. Odlučite se da radite stvari svojim tempom, umesto da se trudite da parirate drugima. Odmorite se dok još imate vremena za to, jer pred vama je dinamično leto koje će iziskivati vašu posvećenost i pun fokus. Pojedine pripadnike ovog znaka će obradovati ljubav, dok će drugi imati mogućnost da poboljšaju svoju finansijsku situaciju.

BIK:

Promene kojima ste se nekad opirali postaju deo vaše svakodnevnice. Povoljan je trenutak da istražite granice svojih mogućnosti, ali i da pokušate da istom problemu priđete na drugačiji način. Oslobađanje od stega koje ste tako čvrsto sebi vezali postaviće neke nove staze pred vas, dok se prilike za neku zanimljiviju budućnost od one koju ste planirali pojavljuju gotovo niotkuda. Vaše strasti mogu biti naglašene, zbog čega će vam biti lakše da uđete u zonu flerta. Ako inicirate provokaciju budite spremni i da prihvatite izazov.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Najnovije