Nedeljni horoskop od 10. do 16. januara

OVAN

Na početku ove nedelje možete primetiti da se nalazite u centru raznih zbivanja i da su mnogi ljudi privučeni vašom energijom. Neki će želeti savet, neki samo vašu pažnju. U početku vam može biti zanimljivo da povedete ljude, ali ubrzo ćete poželeti da se ipak malo sklonite iz celokupne gužve. Prilike za uvećanje kapitala pojavljuju se iznenada, a na vama je da razmislite da li ste spremni za ulazak u rizik.

Mesečni horoskop za JANUAR 2022.

BIK

Kreativna rešenja i oslanjanje na imaginaciju pomoći će vam da na samom početku nedelje dođete do željenih rezultata. Energija vam je na zavidnom nivou i ne bojite se da prikažete sebe onakvim kakvi jeste, dok izlaskom iz šablona otkrivate nove talente koje možete sa lakoćom manifestovati. Ipak tri puta merite, a jednom secite kada je donošenje odluka u pitanju. Konkretni rezultati pokazaće koliko ste potcenili ili precenili svoje mogućnosti.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Pratite svoju intuiciju i ono što vam vaš unutrašnji osećaj govori. Pravi put je onaj koji vam ne stvara mučninu i neizvesnost, već onaj na kom osećate poletnost i želju za upuštanjem u nove avanture. Sredina nedelje zahtevaće od vas da napravite jedan korak unazad, ili da malo usporite tempo koji ste sebi zadali. Odmor kratkog daha pripremiće vas za uzbudljiv vikend za koji će vam biti potrebno mnogo više energije.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Najnovije