Nedeljni horoskop od 11. do 17. jula

Šta nam donosi još jedna vrela nedelja pred nama pročitajte u nastavku...

Ovan

Ova nedelja će za većinu Ovnova proteći u znaku zadovoljstva. Vaš fokus će prvenstveno biti na tome kako se osećate. Povoljan je priod da se pozabavite sopstvenim izgledom i telom, prvenstveno kroz kvalitetan rešim treninga i ishrane. Neće vam biti žao da potrošite novac na aktivnosti koje će usrećiti i vas i vaše bližnje. Neko iz vašeg neposrednog okruženja želi da napravi promenu u svom životu i ovo se može odraziti i na vas.

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL

Bik

Bikovima će fokus ove nedelje biti na novcu i karijeri. Povoljan je period za ostvarivanje poslovnih kontakata, ali striktno u domenu posla. Izbegnite da preklapate prijateljstvo sa nocem i poslom, jer može doći do neslaganja. Možete biti u nedoumici i pokušavati da izaberete jednu od dve opcije, ali znajte da će vas partner podržati šta god da izaberete. Ako planirate putovanje trenutno su povoljnije hladnije i tradicionalnije destinacije, umesto toplih i ekstravagantnih.

Blizanci

Blizance očekuje dinamična nedelja u kojoj će se postaviti pitanje odnosa sa jednom osobom koja im je bitna u životu. Osetićete se kao da samo vi dajete, a da druga strana ne uzvraća adekvatnom merom. Dobar je momenat da odlučite tačno šta želite, donesete odluku i pridržavate je se. Moguće je da će se sve ovo odraziti na vas i materijalno, ali ovo neće dugo trajati. Razmislite dobro šta je to što vam bespotrebno oduzima vreme i energiju i odstranite to iz svog života.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Pexels

Najnovije