Nedeljni horoskop od 14. do 20. marta

OVAN

Prethodna nedelja je donela velike promene u vašem socijalnom krugu, dok se ove nedelje taj trend nastavlja i intenzivira. Sve u simbolici komunikacije, udruživanja i grupnih aktivnosti je izuzetno podržano. Ovo je povoljan period i za upoznavanje novih ljudi, dok će pojedini pripadnici ovog znaka razmišljati o jednoj osobi koja je nedavno ušla u njihov život. Preuzmite inicijativu. Pozabavite se svojim finansijama i iracionalnim trošenjem ove nedelje. Ne očekujte da se išta podrazumeva, niti da drugi imaju iste sisteme vrednosti kao vi.

Mesečni horoskop za MART 2022.

BIK

Ove nedelje se možete naći u nedoumici i zapitati se da li je trenutak da stavite svoje potrebe iznad svega, ili da svoje ciljeve podredite zajednici kojoj pripadate. Dosta energije trošite na društvo koje vas okružuje i čini se da pokušavate da pronađete rešenje koje će zadovoljiti sve, ali je pitanje koliko ćete u tome uspeti. Razumite potrebe prijatelja i porodice, ali ne ostavljajte ni svoje po strani. 

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Vaše polje karijere postaje vaš glavni fokus. Ulazite u period kada ćete moći da se udružite sa ljudima koji vam mogu pomoći da ostvarite ciljeve koji se tiču vašeg karijernog razvoja. Predstavnici ovog znaka koji su usko vezani za polje kreativnosti mogu očekivati jak uticaj ili snažnu inspiraciju koja ih može odvesti na novi nivo onoga što rade. Vodite se ove nedelje po sopstvenom osećaju i pojačajte intuiciju na maksimum.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Najnovije