Nedeljni horoskop od 15. do 21. avgusta

Blizanci će ove nedelje inspiraciju dobijati sa najrazličitijih strana, i to često iz izvora koji su kontradiktorni.

OVAN

Ovo je nedelja u kojoj imate priliku da konačno razrešite neke stvari koje su vas opterećivale proteklih mesec dana. Vaše raspoloženje će biti neuporedivo bolje i imaćete želju da budete u kontaktu sa ljudima i naučite nešto novo. Idealan je period za kvalitetno provođenje vremena sa bliskim ljudima ili u krugu porodice. Ako ste planirali neki poduhvat koji će vam na neki način proširiti vidike i stvoriti vam nove prilike, sada je povoljan momenat da ga započnete.

BIK

Očekuje vas izuzetno prijatna nedelja, pogotovo ako svoje vreme posvetite domu i porodici. Raspoloženje će vam biti mnogo bolje i polako ćete početi da osećate pozitivne promene koje dolaze. Situacija sa partnerom koja u proteklih mesec dana nije bila baš sjajna ide na bolje i život generalno će vam delovati kao nešto u čemu ćete uživati, a ne kao samo još jedna mučna obaveza. Druga polovina nedelje će vam doneti neke dobre vesti i naznaku novog početka.

BLIZANCI

Blizanci će ove nedelje inspiraciju dobijati sa najrazličitijih strana, i to često iz izvora koji su kontradiktorni. Ovo vam uopšte neće smetati da budete produktivni jer ste trenutno u fazi sakupljanja ideja za dalji lični razvoj. Povoljan je period za bavljenje bilo čime što ima veze sa zdravljem uma i tela. Vaše misli će biti kreativne i sami ćete sebe prijatno iznenaditi nekim stvarima koje će vam padati na pamet.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Pexels

Najnovije