Nedeljni horoskop od 21. do 27. februara

OVAN

Usmereni ste na poslovnu sferu svog života, dok podjednako pažnje iziskuje i vaš privatni život. Poželjno je da ove nedelje stavite partnerove potrebe ispred svojih i podržite ga u velikim životnim odlukama koje donosi. Turbulencije na više frontova i suočavanje sa brojnim izazovima doneće vam veću mogućnost napretka, a pojedini segmenti iziskivaće od vas reorganizaciju i brzu adaptaciju na promene kojima ćete biti okruženi.

Mesečni horoskop za FEBRUAR 2022.

BIK

Možda imate osećaj da ste udarili u zid svojih mogućnosti i da su problemi sa kojima se suočavate poput slepe ulice. Istina je da nećete moći sve sami da iznesete, niti bi trebalo. Oslonite se na partnera ili saradnika, možda će oni pronaći bolje rešenje za datu situaciju. Ova nedelja je najbolji pokazatelj u kakvom okruženju se razvijate i koliko podrške i pomoći je najbliži saradnik ili partner spreman da vam pruži.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Susret i druženje sa ljudima koji zastupaju slične životne stavove vašim ispuniće vašu nedelju, a vreme provedeno u takvom okruženju intelektualno vas može stimulisati i podstaći da donesete nove zaključke na pojedine teme. Društvo sa kojim ste inače na distanci može okarakterisati vaše ideje i stavove kao nekonvencionalne, dok je istina sasvim drugačija. Ukoliko ste razmišljali da dodatno edukujete sebe ili da se otisnete na neko putovanje, nebo podržava sve vaše planove u toj simbolici.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Najnovije