Nedeljni horoskop od 21. do 27. marta

OVAN

Period stagnacije za većinu Ovnova prestaje već početkom nedelje, kada će mnogi pripadnici ovog znaka imati zeleno svetlo da započnu novine kojima su stremili i za koje su se preipremali proteklih nekoliko nedelja. Vaša energija biće na zavidnom nivou, a projekte, ideje i rad u kolektivu univerzum u potpunosti podržava. Odnosi sa prijateljima i kolegama koji su već bili poljuljani mogu doživeti još jedan talas krize koji će zahtevati više strpljenja, ustupaka i pomeranja već postavljenih granica sa obe strane.

Mesečni horoskop za MART 2022.

BIK

Sam početak nedelje donosi vam izvesnu dozu ozbiljnosti i osećaj odgovornosti koje možete pripisati situacijama u kojima ste se našli. Komunikacija sa nadređenima postaje intenzivnija, a preuzimanje liderske pozicije se od vas može očekivati u kriznim situacijama. Izazovi sa kojima ćete ući u koštac izvući će iz vas najbolje i pokazati i vama koliko ste u određenim segmentima postali zreliji i na kraju krajeva mudriji. Ograničenja na polju partnerskih odnosa iziskivaće još jednu dozu kompromisa i navesti vas da preispitate snagu emocija koje posedujete.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Izvesna doza optimizma obojiće ovu nedelju, dok će pojedini predstavnici ovog znaka biti spremni i otvoreni za komunikaciju sa partnerom na temu odnosa i zajedničke budućnosti. Jasno izjašnjavanje i nedvosmislene reči mogu vaš život znatno pojednostaviti i dovesti nestabilan odnos u ponovni balans, ali će se od vas očekivati iskrenost koju ćete pokazati i sebi i partneru. Ulazak u novu vezu može biti pravo osveženje za Blizance koji su čekali da se kockice sa odabranom osobom poklope, zato otpustite sve kočnice koje ste do sada držali.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Najnovije