Nedeljni horoskop od 23. do 29. maja

OVAN

Velika promena energije očekuje pripadnike ovog znaka koji će ove nedelje nesumnjivo osetiti povećanu želju za aktivnošću. Strasni i neobuzdani, bićete spremni da rušite sve prepreke pred sobom, a sve to zarad cilja na koji ste se pripremali u proteklom periodu. Probuđeni ste i orni za nove poslovne poteze, a najbitnije od svega je što znate kuda ste krenuli i šta želite. Zvezde vas podržavaju u svim novim poduhvatima.

Mesečni horoskop za MAJ 2022.

BIK

Početak nedelje odraziće se na vaš društveni život tako što ćete biti deo nekog bitnog dešavanja, ili ćete se naći u društvu u kom se osećate opušteno i zadovoljno. Rad u kolektivu i biti deo neke veće poslovne organizacije može vam doneti prosepriet na duže staze, ali preterano forsiranje i umor vas mogu brže stići nego što ste pomišljali. Planirajte aktivniji vikend, ali tako da zadovoljite sva svoja čula.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Poželite dobrodošlicu novim ljudima u svoj život. Možda nečijim postupcima nećete baš biti oduševljeni, ali je bitno da novim ljudima date dovoljno prostora i šanse da se pokažu u pravom svetlu. Pojačan je sektor komunikacije i protoka informacija, dok će mnogi poslovni i putni planovi biti podložni promenama. Planirajte da u ovoj nedelji privedete kraju sve stare poslove koji su vam već neko vreme za petama.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Najnovije