Portonovi
Lifestyle / Lifestyle

Nedeljni horoskop od 28. marta do 3. aprila

OVAN

Ova nedelja obećava dosta novina i akcija, ali je potrebno preuzeti inicijativu i odgovornost za svoje postupke. Svoje planove pokušajte da prilagodite grupi kojoj pripadate, bilo da je reč o poslovnoj ili privatnoj sferi života. Stanovišta koja zastupate mogu biti drugačija od onog koje zastupa većina, ali tolerancija i spremnost na komunikaciju u cilju pronalaženja zajedničkog jezika može biti krucijalna za dolazak do rešenja. 

Mesečni horoskop za MART 2022.

BIK

Blokade na koje možete naići ove nedelje mogu biti rezultat previše ograničenog finansijsko plana ili prevelikih očekivanja koja ste sebi postavili. Hladnija komunikacija i grubo obraćanje prema partneru i generalno ljudima sa kojima dolazite u kontakt mogu uticati i na vaše odnose sa njima. Oslobodite svoj raspored koji je pretrpan obavezama i dajte sebi malo odmora. Susret ili poruka jedne osobe iz vaše prošlosti može vas učiniti setnim i izmamiti vam uzdahe.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Ukoliko ste u proteklih par nedelja imali poteškoća sa odlučivanjem ili je bilo teško da postignete objektivnost, već početkom ove nedelje možete očekivati promenu energije i jasnoću misli. Jaka želja za akcijom doneće vam nove izazove koje ćete oberučke prihvatiti, dok će se pojedini pripadnici ovog znaka naći u poziciji lidera. Jaka kritika i direktno obraćanje mogu vas uvesti u konflikt i debatu, pa je poželjno da drugima pokažete razumevanje i pružite podršku zajednici kojoj pripadate. Ne odbijajte ponudu za neko putovanje i avanturu ove nedelje.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Pročitajte još