Nedeljni horoskop od 3. do 9. januara

OVAN

Pred vama je nedelja u kojoj će se mnogi pripadnici ovog znaka susresti sa svojim iluzijama i maštarijama i uvideti njihove potencijalne opasnosti. Vaša energija možda nije na vrhuncu, zato je pametno odmoriti i ne posezati za napicima i supstancama koje vam instant daju da se osetite energičnije. Smanjite konzumaciju alkohola i tableta, jer vam one u ovom periodu mogu doneti više štete nego koristi.

Mesečni horoskop za JANUAR 2022.

BIK

Ishitrene akcije vas mogu dovesti u nezgodan položaj. Ove sedmice je bolje sačekati da odgovor i rešenje nađu vas, nego da vi samostalno improvizujete i dovedete sebe u još neprijatniju ili opasniju situaciju. Sve ideje koje vam poslovni partneri i prijatelji predlažu mogu zvučati fino, ali zamolite ih da vam predstave širu sliku kako biste dobili što bolji uvid, pre svega kako biste videli njihov stepen ozbiljnosti i posvećenosti cilju.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Druženje i povezivanje sa ljudima je ono što vam je potrebno ove nedelje, pa svi dogovori i sastanci koji su bili odlagani mogu biti ostvareni i ići vam u korist, naročito ako se radi o poslovnoj saradnji. Pregovarajte o uslovima koje želite za sebe, sva je prilika da ćete naći zajednički jezik sa drugom stranom. Porodica i partner zahtevaju više posvećenosti i čini se da ni jedan izgovor, bio on valjan ili ne, neće biti dovoljan.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Najnovije