Nedeljni horoskop od 31. januara do 6. februara

OVAN

Već na početku nedelje možete očekivati dosta novina na mnogim poljima vašeg života koje će izuzetno uticati na predstojeće dane. Fokus na polju karijere i uspehu je ono ka čemu će vaša energija ići, dok ćete od kolega moći da očekujete više podrške i mnogo više angažovanja. Pojedini pripadnici ovog znaka dobiće nove poslovne ponude i projekte koji mogu oblikovati njihovu karijeru, ali i lansirati je u željenom smeru.

BIK

Zagrevanje na startnoj poziciji je baš onako kako se vi osećate. Spremni ste da se upustite u nove izazove i da prošlost sa kojom ste do nedavno bili opterećeni ostavite iza sebe. Umesto prilagođavanja situaciji i ljudima, najbolje što za sebe možete učiniti sada je da pronađete ono što vašu sreću uvećava i produbljuje i da konačno napravite prve ozbiljne korake ka tome. Podršku partnera imate, ali i nebo je tu da vas podrži u predstojećim akcijama.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Napravite pauzu i zastanite na nekoliko trenutaka pre nego što rešite da se upustite u nove avanture. Iskoristite predstojeću sedmicu da se izborite sa nekim nerazrešenim emocijama koje vas sputavaju na svakodnevnom nivou. Zauzeti Blizanci mogu iskusiti turbulencije u odnosu sa partnerom, kada će biti potrebno da mu i kažete sve ono što skrivate i čega se pribojavate. Potraga za rešenjem je jedina logična solucija. Okružite sebe ljudima koji vas intelektualno stimulišu i dozvolite sebi rast u svakom pogledu.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Najnovije