Nedeljni horoskop od 9. do 15. maja

OVAN

Pred vama je jedinstven period u kom ćete osetiti ekspanziju na raznim poljima, dok će mnogi pripadnici ovog znaka imati osećaj da je sreća njihov verni pratilac. Sve ideje koje ste imali u vezi sa putovanjima, povezivanjem sa inostranstvom, učenjem ili prekvalifikacijom sada su više nego podržane. Imate toliko širok dijapazon mogućnosti pred sobom i puteva koji vam se otvaraju da nećete znati kojim pre da krenete. Setite se svog primarnog cilja u uskladite volju sa njim.

Mesečni horoskop za MAJ 2022.

BIK

Spoljni svet i dešavanja u socijalnim krugovima vas sve manje zanimaju. Vaša nova fokusna tačka biće okrenuta ka unutrašnjem delu vas samih i otkrivanju i razumevanju svog mesta u kosmosu. Isprazne priče zamenjuju duboko smisleni razgovori, pa će mnogima biti teško da održe pažnju na svakodnevici i dnevnim obavezama. Održati balans između ovih sfera biće pravi izazov, pa je poželjno pružiti bar minimalni učinak kada je reč o obavezama, jer vaše trenutno stanje svesti okolina teško može da razume.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

BLIZANCI

Mnogi vaši planovi i ideje biće stopirani, odloženi ili otkazani. Prebrza akcija koja je nedavno usledila se možda pokazala kao nedovoljno pripremljena, pa je zato u narednih par nedelja trenutak da uradite ozbiljnu reviziju svega planiranog. Ono što vam ne ide od ruke u ovom periodu ne vredi siliti i terati inat, jer propuštate otvorena vrata u drugom životnom sektoru. Povežite se sa prijateljima, upoznajte nove ljude i razmenite iskustva i ideje, jer vam upravo ovo polje može pomoći da ostvarite napredak na onom koje prolazi kroz fazu krize i stagnacije.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Najnovije