Nedeljni horoskop za period od 30. avgusta do 06. septembra

Opozicija Neptuna u Ribama 02. septembra govori nam da je vreme da postavimo granice između onoga o čemu maštamo i onoga što je zaista realno.

OVAN

Usled velikog pritiska koji su posledica nagomilanog posla, logično je da ćete nešto zaboraviti ili nenamerno izostaviti. Preplavljuje vas osećaj straha koji vam govori da ne vladate svojim životom i akcijama, pa ipak akcija vas jedino može izbaviti tog negativnog naboja. Meditacija, masaža ili neka laganija joga vam može vratiti unutrašnju ravnotežu.  Sredinom nedelje iskoristite priliku da se povežete sa partnerom ili nekom dragom osobom. Imate priliku da dosta toga ispregovarate na obostranu korist.

BIK

Razgovori i pregovori koje budete vodili u toku ove nedelje biće posve plodonosni.  Ostavljate jak utisak na saradnike i kolege, a u prvi plan izbijaju vaše sposobnosti da predvodite ljude kada je to najpotrebnije. Na poslovnom planu možete postići ozbiljan pomak, što će dalje pogurati i vaše finansije u željenom smeru. Partner može biti zbunjen i uznemiren zbog promena i novih ljudi u vašem okruženju. Izaberite ono rešenje koje će vam doneti mir u kući.

Ostatak astrološke prognoze za ovu nedelju možete pročitati svakog dana u našoj redovnoj astro rubrici na  linku, tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Najnovije