Tri savršene aplikacije za ljubitelje astrologije

Ako vas zanima sve o horoskopu, čitajte dalje.

Ukoliko volite da znate kako zvezde utiču na vaš život i odluke ili jednostavno želite da se zabavite, u tome će vam pomoći tri savršene aplikacije koje možete instalirati na svoj telefon. Sigurno će vam se svideti.

CO-STAR

Sa svojim elegantnim dizajnom, aplikacija Co-Star uliva poverenje od samog početka. Njena estetika, koja se graniči sa asketizmom, poziva vas da se usredsredite na suštinsko – sadržaj. Svakog dana, obaveštenje “Vaš dan na prvi pogled” poziva vas da pročitate svoje sto posto personalizovane savete. U jednoj rečenici dat je ton vašeg dana. Za razliku od drugih sličnih aplikacija, svakodnevno predviđanje je samo za jednu osobu: vas. Unošenjem vašeg dana, datuma, mesta i vremena rođenja, Co- Star precizira svoj sadržaj na osnovu preciznih informacija, počevši od vaše karte rođenja i određenih kretanja planeta. Horoskop, ljubavna, filozofska ili emocionalna kompatibilnost – sve što ste ikada želeli da znate sada je (i bukvalno) nadohvat ruke.

MOONLY

Razigrana i precizna, aplikacija Moonly je pravi izvor za sve ljubitelje ezoterije. Lunarni kalendar, inspirativne afirmacije, čitanja tarota i runa, kao i korisni članci i opisi rituala: Moonly je garancija putovanja u zemlju mudrosti. Da biste stekli samopouzdanje, razvijajte svoje znanje ili se pozivajte na zvezde tokom dana: aplikacija se može konsultovati prema vašim željama. Posebno priznanje za umetnički i mistični dizajn, jednostavan, pristupačan i podsticajan. Moonly se ističe kao idealan saputnik za ljubitelje astrologije, kao i za radoznale koji žele da otkriju više o misterijama Zodijaka.

ASTRO ZONA SUZAN MILER

Najpopularniji američki astrolog, sa jedanaest najprodavanijih knjiga i sedamnaest miliona pratilca na veb stranici  Astrologyzone.com, Suzan Miler je poznata po svojim dugačkim, personalizovanim horoskopima, koji su nesumnjivo hit. Njena aplikacija Astrology Zone je logičan nastavak njenog posla – kombinuje predviđanja, mesečne i dnevne horoskope, savete o astrološkim kompatibilnostima ili edukativni deo o planetama, elementima i drugim karakteristikama astrologije. Nema više pretraživanja: evo vaše nove omiljene reference.

Tekst: S. M. 

Fotografija: Pexels 

Najnovije