Nedeljni astro od 07. do 13. novembra

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama, otkrijte u nastavku...

OVAN

Bilo kakvi poduhvati kojih ste se prihvatili bi trebalo da odložite dok ne rešite probleme koje ste zanemarili u prethodnom periodu. Pokušajte da ignorišete faktore koji vam unose zabunu i pronađite jakog saveznika. To može biti neki prijatelj ili organizacija koja bi vam mogla pomoći u vezi sa tim problemima. Sredina nedelje je ključan period za rešavanje kompleksnih socijalnih i poslovnih situacija, koje mogu imati i značajnu dozu emocionalnog naboja, kao i rekonsolidaciju sopstvenih resursa.

BIK        

Predstojeća nedelja može biti za vas veoma ranjiv period, tokom kojeg bi mogle biti naglašene dileme koje imate u vezi sa ličnim i profesionalnim odnosima. Komunikacija može biti veoma žučna, a delanje impulsivno. Imajući to u vidu, trebalo bi da date sve od sebe da izbegavate sukobe, a u najmanju ruku da ih ne zapodevate, da ne biste pogoršali neke dovoljno teške situacije. Fokusirajte se na odnose sa prijateljima i istomišljenicima, a na partnera ne računajte previše, jer moguće da i on prolazi kroz krizu.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Astrolog: Gordana Antić

Foto: Pexels

Najnovije