Vikend horoskop od 10. do 12. juna

OVAN:

Najbolja taktika koju možete da primenite ovog vikenda je otvorenost i direktnost. Nema potrebe za pravljenjem kompleksnih strategija, jer one u ovom momentu mogu dati neželjene rezultate. Recite drugoj strani tačno i direktno šta mislite i osećate. 

Krajem vikenda možete biti prinuđeni da na nekoga vršite pritisak kako biste postigli željene rezultate. Vrlo je verovatno da ćete u ovome biti uspešni, ali cena koju ćete morati da platite biće iscrpljenost i nekoliko dana odmora. 

BIK:

Bikovima ovog vikenda čak i najmanja sitnica može delovati kao veliki problem ili nepremostiva prepreka. Vaša pažnja može biti rasuta na sve strane, što vas može navesti da započnete više stvari nego što realno možete da završite. Setite se da dan ima samo 24 sata i da je neophodno da odvojite dovoljno vremena i za odmor. 

Vaše raspoloženje može ići iz krajnosti u krajnost i voditi vas impulsima. Obratite pažnju na svoje bližnje, jer neki od njih neće biti u stanju da isprate ovakav vaš tempo. 

BLIZANCI:

Dobro pazite sa kim ovog vikenda razgovarate o osetljivim temama i kome se poveravate. Vaše poverenje u određenu osobu može vas navesti da nenamerno otkrijete nečiju tajnu, što može imati trajne negativne posledice po vaš odnos. Obuzdajte svoje emocije, uključite razum i budite vrlo oprezni kada pričate o drugim ljudima. 

Bliska osoba krajem vikenda može zatražiti vašu pomoć. Saslušajte pažljivo drugu stranu, ali nemojte dozvoliti da tuđi problemi postanu i vaši. 

Mesečni horoskop za JUN 2022.

RAK:

Izbegavajte ovog vikenda teme koje mogu dovesti do nesporazuma sa voljenom osobom, ili čak dovesti i do svađe. Sva je prilika da trenutno ništa ne možete da poboljšate, ali je situaciju uvek moguće pogoršati. Budite strpljivi i sačekajte povoljniji trenutak za akciju. 

U poslovnom okruženju vaš duh može biti borben i spreman na sukob, ali brzo ćete otkriti da nemate sa kim da se borite. Vaše kolege će biti više nego voljne da vas prate i sarađuju. 

LAV:

Ovog vikenda Lavovi mogu biti neočekivano uvučeni u nečiju intrigu ili raspravu, najverovatnije vezano za posao. Pažljivo sagledajte činjenice i nemojte dozvoliti nečiji pokušaj da vas izmanipuliše. Najbolje bi bilo da se ovog puta držite po strani i uzdržite od davanja mišljenja. 

Povoljan je period da razrešite neki problem koji se tiče voljene osobe ili nekoga iz porodice. Bićete iznenađeni time što će druga strana biti spremna na saradnju i kompromis. 

DEVICA:

Ako ste u proteklom periodu pravili ozbiljne planove, sada je momenat da počnete da ih sprovodite u delo. Dobro isplanirajte svaki korak i hrabro se bacite na zadatak. Ako prepustite stvari da se dešavaju spontano, rizikujete da vam emocije zamagle rasuđivanje i navedu vas na pogrešan potez. 

Kada stvari postavite na noge one će same nastaviti da se neko vreme kreću u željenom smeru. Ovo se ne može reći za komunikaciju sa ljudima koja će ovih dana od vas možda iziskivati veći napor nego obično. 

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

VAGA:

Vage će ovog vikenda svoje ideje izražavati direktno i bez zadrške. Ovo vam može uštedeti mnogo vremena i truda, ali vas može odvesti i u konflikt ili raspravu. Pokušajte da svoju odlučnost usmerite u nešto produktivno i miroljubivo. 

Sastanci koje budete imali ovog vikenda mogu drastično uticati na vašu budućnost, mada vi toga u tom trenutku verovatno nećete biti ni svesni. Pažljivo birajte reči, jer će od njih zavisiti da li ćete dobiti saveznika ili neprijatelja. 

ŠKORPIJA:

Škorpije će ovog vikenda biti energične i u potrazi za uzbuđenjem. Imaćete želju da se dokažete i pred sobom i pred drugima, bilo da se radi o poslu, sportu, ili ljubavi. Vaša odsečnost može biti privlačna, ali vas može i dovesti u nepriliku ako ne budete dovoljno pažljivi. Naoružajte se šarmom i dobrim smislom za humor. 

Kako se nedelja bude bližila kraju, vrlo je moguće da će vam neko zatražiti savet. Slobodno preuzmite ulogu lidera, jer se drugi već ugledaju na vas. 

STRELAC:

Naoružajte se velikim strpljenjem ovog vikenda, jer postoji dobra šansa da će neko testirati vaše nerve. Naći ćete se u situaciji da branite svoje interese i ideale. Potrudite se da sakupite sve činjenice, ali sačekajte nekoliko dana sa akcijom, jer će se tada ukazati bolja prilika. 

Krajem vikenda dobro obratite pažnju na ljude iz svog okruženja, jer je moguće da neko nije ono za šta se izdaje. Ako ste u mogućnosti otputujte van grada na dan ili dva sa voljenom osobom. 

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

JARAC:

I sami ste svesni činjenice da možete praviti planove u nedogled, ali to vam ništa neće vredeti ako ne počnete da ih i sprovodite u delo. Sada je vreme za akciju. Započnite taj projekat o kom razmišljate, pokažite svoja osećanja voljenoj osobi, ili jednostavno dopustite sebi da kupite tu stvar za kojom čeznete. 

Ovog vikenda ćete se voditi osećanjima i intuicijom i zato je bolje da odložite sve poslovne obaveze za neki drugi dan. Provedite vreme sa bliskom osobom. 

VODOLIJA:

Vodolijama se ovog vikenda može ukazati prilika da poprave ili isprave nešto. Ovo se može ticati nekih svakodnevnih stvari, ali se može odnositi i na poljuljane odnose sa bližnjima. Ako ste u prošlosti napravili grešku sada je prilika da to i priznate. Druga strana će to izuzetno ceniti, a i vama će biti mnogo lakše. 

Krajem vikenda i početkom sledeće nedelje bićete u stanju da privučete u svoj život ljude koji su vam potrebni. Ne čekajte da se stvari samo dese, već se bacite u akciju. 

RIBE:

Ribe će ovog vikenda vatreno braniti svoje stavove, kao i bilo koga u njihovoj blizini za koga smatraju da je nepravedno ugrožen. Budite sigurni da se bilo ko ko vam se nađe na putu neće lepo provesti. Ovakvo ponašanje vam može pridobiti mnogo novih prijatelja i obožavalaca, ali i po nekog neprijatelja. 

Ovih dana ćete biti pod srećnom zvezdom. Nemojte se iznenaditi ako vas dočeka neko prijatno iznanađenje, ili na neki potpuno neočekivani način dođete do novca. 

Foto: Unsplash

Autor horoskopa: Godrana Antić

Najnovije