Vikend horoskop od 25. do 27. marta

OVAN:

Ovnovima ovaj vikend donosi nove poglede na svet. Bićete u prilici da redefinišete neku poslovnu strategiju, ili iskoristite sveže ideje u planiranju novih projekata. Dobar je period i za preuređivanje životnog prostora, ili osvežavanje izbora garderobe.

Kako biste iskoristili svoj pun potencijal ovih dana pokušajte da se više fokusirate slušanje drugih, nego na deljenje sopstvenih ideja. Prijatelji i saradnici će vam pružiti neke nove informacije, ali samo ako ste voljni da pažljivo slušate.

BIK:

Mnogi Bikovi će ovog vikenda morati neočekivano da promene svoje planove. Stižu vam vesti koje niste očekivali i koje će se odraziti na vaš privatni život. Ako primetite da ne možete da se koncentrišete na posao bolje uzmite dan ili dva slobodno, jer su greške u ovom periodu vrlo moguće.

Šta god budete odlučili da uradite, oslonite se na sopstvenu procenu i odluke donesite sami. Sva je prilika da drugi nemaju sve informacije i da verovatno zbog toga ne mogu adekvatno ni da vam pomognu.

BLIZANCI:

Ovog vikenda bi ljudima iz vašeg okruženja bolje bilo da vam ne stoje na putu. Bićete snažni u odbrani svojih stavova i odlučni u sprovođenju istih. Ako ste na poslu imali razmirice ili sukobe sa nekim od kolega, možete to ovog vikenda razrešiti u svoju korist.

Kako vikend bude odmicao vaše samopouzdanje će biti na maksimumu. Budite oprezni da vas skorašnji uspesi ne odvedu u aroganciju i izazovu konflikt sa voljenom osobom.

Mesečni horoskop za MART 2022.

RAK:

Rakovima ovaj vikend može doneti neizvesnost i neodlučnost, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Imaćete potrebu da pokušate da izbegnete obaveze i prebacite ih na druge. Srećna okolnost je što će mogućnost za pravljenje grešaka biti svedena na minimum.

Šta god budete odlučili da uradite (ili ne uradite) nemojte slediti druge, već pokušajte da pronađete sopstveni put. Nagomilana tenzija vas može učiniti razdražljivima i zato pazite da u afektu ne kažete voljenoj osobi nešto što zaista ne mislite.

LAV:

Vaša pažnja ovog vikenda može biti rasuta na sve strane. Biće vam teško da odredite prioritete i poslove ćete završavati onim redom kako vam budu nailazili, često prebacujući se sa jednog na drugi. Ono čega se budete dohvatili biće urađeno kvalitetno i profesionalno, samo pazite da zbog detalja ne zapostavite glavne obaveze.

U nedelju možete dobiti neočekivane vesti i neki projekat u koji ste bili sigurni može se iznenada naći pod znakom pitanja. Budite odlučni i sve kockice će se na kraju složiti.

DEVICA:

Vaši kvaliteti će ovog vikenda biti očigledni svima osim vama samima. Ako budete imali neki bitan razgovor ili pregovor ostavićete dobar utisak, ali nemojte se zadovoljavati postignutim. Jedini način da napredujete je da stalno radite na sebi i da tražite ono što vam pripada.

Krajem vikenda umor će vas polako sustići. Umesto da po svaku cenu pokušate da završite sve što ste smislili, možda je bolja ideja da ovojite malo vremena za sebe i dobro se odmorite.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

VAGA:

Vagama komunikacija ovog vikenda može biti otežana, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Razlozi su pretežno subjektivne prirode – oslobodite se nesigurnosti u sebe i sve će ići lakše. Moguće je da će vam bliska osoba zatražiti pomoć, ne ustručavajte se da je pružite.

Dobro obratite pažnju na koji način raspolažete novcem ovih dana. Ako je neophodno otkažite neporebne troškove i budite racionalniji u trošenju.

ŠKORPIJA:

Mnoge Škorpije će ovog vikenda biti u radnom raspoloženju, bilo da se radi o produženoj radnoj nedelji na poslu, ili sređivanju životnog prostora. Vaša novootkrivena kreativnost će vam pružiti mogućnost da neke stvari odradite na sasvim novi način. Pokušajte da se fokusirate na jedan zadatak, kako vam se pažnja ne bi rasula na sve strane.

U privatnoj sferi moguća su nerazumevanja. Ako je moguće odložite bitne razgovore za neki drugi dan i smanjite komunikaciju na minimum.

STRELAC:

Povoljan je period za nove poslovne poduhvate ili privođenje nekog bitnog projekta kraju. Budite oprezni da vas dobro raspoloženje i postignuti rezultati ne navedu na neracionalno trošenje novca. Ako niste potpuno sigurni u svoje odluke ostavite kupovinu ili investiranje za neki drugi dan.

Bićete natprosečno dobro povezani u komunikaciji sa drugima i informacije će same i sa lakoćom stizati do vas. Iskoristite ovu priliku da učinite nešto dobro i za sebe i za svoje bližnje.

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

JARAC:

Vaš um će ovog vikenda raditi oštro i precizno. Idealan je momenat da konkretizujete ili započnete nove poslovne planove, ili sprovedete u delo neku od ideja koja vam je već neko vreme “na čekanju”. Iskoristite ovih nekoliko dana za rad na bitnim stvarima i nemojte trošiti vreme na sitne kućne obaveze.

Ako se profesionalno bavite finansijama, posao ćete obavljati još bolje nego obično. Ostali pripadnici ovog znaka će možda morati da se pozabave svojim ličnim finansijama.

VODOLIJA:

Većinu Vodolija očekuje prijatan vikend. Vaše misli će biti zaokupljene pravljenjem planova za budućnost, ali koliko su oni realni, a šta je mašta, samo vi možete da odlučite. Iskoristite nalet inspiracije i pretvorite svoju strast u nešto konstruktivno.

Vaši planovi će krajem vikenda biti stavljeni na test, jer neće sve ići baš onako kako ste očekivali. Budite uporni i kockice će se na kraju složiti.

RIBE:

Mnogim Ribama će se ovog vikenda ukazati prilika da iskoriste neku situaciju u svoju korist, prvenstveno na poslovnom planu. Nisu vam dostupne sve relevantne informacije i zato se oslonite na svoju intuiciju, ona će vas voditi do željenog cilja.

Krajem vikenda možete se osetiti iscrpljeno i inspiracija vam može opasti na minimum. Nema razloga za brigu, jer ovaj osećaj neće dugo trajati, već narednih dana ćete se vratiti u normalu.

Foto: Pexels

Autor horoskopa: Godrana Antić

Najnovije