Božićne čestitke Elizabete II stavljene na aukciju

Početna cena za svaku je oko 200 funti.

Na aukciji Rowley predstavljene su božićne čestitke Elizabete II koje je potpisala sama kraljica. Početna cena za svaku je oko 200 funti. Prihod od aukcije biće upotrebljen za potrebe Norfolk Hospice, koji se nalazi u Velikoj Britaniji.

Kraljevska porodica svake godine objavljuje zvaničnu prazničnu čestitku na svojim društvenim mrežama. Ali čestitke se na tome ne završavaju: oni svojim podanicima šalju i razglednice i lične čestitke sa porodičnim fotografijama. Razglednice koje je kraljevska porodica poklonila osoblju svojih rezidencija između 1998. i 2018. godine sada su na aukciji. Niko ih ranije nije video.

Neke fotografije su snimljene u formalnoj atmosferi i predstavljaju portrete kraljice i princa Charlsa, kao i cele kraljevske porodice. Druge su, naprotiv, napravljene u živahnijem obliku i prenose svakodnevni život kraljevske porodice. Na primer, fotografija mladog Charlsa sa sinovima Harryjem i Williamom u polju makova ili Elizabete II, koja slona hrani bananama. Sve čestitke iz kolekcije lično potpisuju kraljica i princ Philip.

 harpersbazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još