Horoskop za novembar za Lavove

U poslednjem mesecu jeseni, zvezde savetuju Lavove da većinu vremena posvete porodici i voljenima.

Porodica će postati izvor energije i inspiracije koja je Lavovima nedostajala u poslednje vreme. Dajući prednost porodici, Lavovi će moći da se napune energijom, a život će im postati ispunjeniji. Takva moćna grupa za podršku koju predstavljaju najdraži ljudi uliće samopouzdanje, povećaće samopoštovanje Lavova i produktivnost u profesionalnoj sferi. Pogrešno je verovati da sva odgovornost za dobrobit vaše porodice leži isključivo na vašim ramenima. Vaša rodbina je izvor vašeg entuzijazma, vedrine i inspiracije, bez kojih bi vaš život jednostavno izgubio smisao.

Ovog meseca Lav mora učiniti sve da reši tekuća pitanja do početka zime, ne opterećujući se njima u budućnosti. U prvim danima novembra Lavovi će imati želju da nečim udovolje članovima porodice, učine nešto korisno i prijatno za njih. Ali dobročinstvo i velikodušnost Lavova neće biti usmereni samo na članove porodice. Lavovi će pomagati komšiji, starici koja nema ni decu ni unuke ili beskućniku koji svako jutro sedi na ulazu. U svetu je uvek bilo onih kojima je potrebna pomoć, a Lav će iskreno želeti da pomogne i pokaže plemenitost i milost. Takav altruizam i dobročinstvo doneće Lavu i osećaj zadovoljstva i stvarnu korist.

U trenutku kada se finansijska pitanja povuku u drugi plan, Lavovi će osetiti da su se počele dešavati fundamentalne promene u njihovom životu i njima samima. Sredinom meseca Lavovi će biti vrlo proaktivni. Svako malo oni će predložiti nove ideje i planove za razmatranje. Većinu svog vremena provodiće na poslu, ali ne s ciljem da zarade dobre bonuse, već s ciljem da sve svoje poslove dovedu u red, prilagode svoje „repove“, sprovedu još nekoliko novih ideja i vide šta se dešava. Tokom ovog perioda, Lavovi će verovatno provesti dosta vremena na putu. Aktivnost Lavova tokom ovog perioda će se povećati i osetiće potrebu da mnogo urade, da budu svuda na vreme i da ne zaborave na decu i njihove potrebe.

Krajem meseca rezerve energije počeće da opadaju, što će uticati na blagostanje Lavova. Nemojte biti nemarni prema svom zdravlju. Zašto ne spojiti posao sa zadovoljstvom i započeti sportsku porodičnu tradiciju? Na primer, trčanje ujutro ili odlazak na bazen sa celom porodicom. Ovo će biti korisno za zdravlje svih članova porodice. Zvezde savetuju da ni u kom slučaju ne klonete duhom i svuda tražite pozitivne trenutke. Onda će vaš život postati skladniji i svesniji.

Pročitaj još iz kategorije Lifestyle