Horoskop za Vage za novembar 2020

U novembru ove godine, Vage će slušati sopstvena osećanja i misli, prestaće da se prilagođavaju nekome ili nečemu i počeće da obnavljaju svoj život onako kako sami misle da je ispravno.

Neće biti lako, jer većina predstavnika ovog znaka očajnički pokušava da udovolji svima oko sebe, žive od ovoga, iskreno verujući da će moći da promene svet oko sebe na bolje, ispunjavajući ga dobrim. Diplomatija i očuvanje mira su im u krvi. Ali u novembru može doći trenutak kada Vaga shvati da se dobro ne plaća uvek dobrim. Ono što za neke može biti dobro, za druge je prava kazna, pa ćete shvatiti da ne treba stalno činiti dobro.

Proces je složen i sukobljen, a Vaga ne toleriše sukobe, ali ako odlučite i svoj plan dovedete do kraja, rezultat će biti sjajan, čak i uprkos otporu domaćinstva, koje nije naviklo na ozbiljnost Vage. Probajte i svideće vam se! A vaši bližnji će se postepeno navikavati na to da je sada nemoguće „jahati“ na vama.

Početkom meseca novembra 2020. Vaga će biti pomalo zbunjena i neće biti sabrana. Biće im teško da se koncentrišu na svoj posao, zbog čega će stalno kasniti. Naravno, takvi zaposleni neće obradovati ni jednog šefa, pa će se uprava povremeno žaliti na ravnodušnost i letargiju Vage. Ovo ponašanje nije posledica samo umora, već i odgovarajućeg raspoloženja. Zvezde savetuju Vagi u ovom periodu da pokušavaju da ne preuzimaju važne zadatke, već da se bave trenutnim svakodnevnim malim zadacima i problemima. Tako će biti korisniji, a biće i prilika da malo razmisle, oslobode se napetosti i opuste, pošto će se većina dnevnih briga rešiti „automatski“.

Slobodno vreme u ovom periodu najbolje je provesti u prijatnom društvu voljenih i pozitivnih ljudi. Do sredine meseca, Vage će se malo razveseliti i opustiti, zahvaljujući čemu će ponovo moći da se „pridruže bici“. Tokom ovog perioda treba da budu pažljiviji, jer će oni kojima pokušaju da pomognu jednostavno prebaciti svu svoju odgovornost na predstavnike ovog sazvežđa. Zbog svoje pouzdanosti i velikodušnosti, Vage rizikuju da neprestano upadaju u takve nevolje i čak budu „nasukane“. Tokom ovog perioda, da biste zadržali položaje na kojima ste se našli do tog trenutka, treba pravilno odrediti prioritete i ne činiti ništa što bi bilo u suprotnosti sa vašim i interesima ljudi koji zavise od vas. Osećanja ponekad mogu biti preterana, obmanjujuća, tako da ne treba bezuslovno verovati svojoj intuiciji. Analitika i logika će vam pomoći tokom ovog perioda.

Na kraju meseca, Vaga bi trebalo da napravi kratku pauzu, zaustavi se kako bi analizirala koliko ispravno postupa. Ako s vremena na vreme izvršite takvu analizu i napravite neke korekcije i prilagođavanja svojih planova i akcija, na kraju možete postići mnogo više nego što ste sanjali. Na kraju krajeva, potrebno je vreme za postizanje cilja. Tokom ovog vremena, osoba prolazi kroz brojne testove, savladava prepreke, suočava se sa poteškoćama, kaljenjem svog karaktera. Od pojave želje do postizanja određenog cilja, čovekov pogled na svet, njegove vrednosti, principi, prioriteti mogu se radikalno promeniti pod uticajem mnogih faktora, a postignuti cilj može postati jednostavno nepotreban, beskoristan. Dakle, da bi to izbegli, Vage treba da se redovno zaustavljaju na putu kako bi shvatile koliko je njihov cilj relevantan.

Pročitaj još iz kategorije Lifestyle