Horoskop za vikend: 4. i 5. SEPTEMBAR

Ovog vikenda očekuje nas lavina emocija zahvaljujući Veneri u Vagi koja pravi kvadrat sa Plutonom u Jarcu, očekujte malo više nego što ste se nadali i spremite se za iznenađenja!

OVAN

Subota:

Vaša mašta vas podstiče da se organizujete bolje i drugačije nego do sada. Počnite prvo od sređivanja onih delova koji vam oduzimaju najviše energije. Odbacivanje nepotrebnih stvari dovodi do emtotivnog rasterećenja.

Nedelja:

Pokušajte da pomerite svoj fokus danas sa sebe na druge ljude. Način na koji nekome prilazite možda nije najprikladniji, ili bolje rečeno najnežniji. Budite taktičniji u komunikaciji, to će i vama ulepšati dan

BIK

Subota:

Probudite u sebi razigranost, sanjajte velike snove, ali se usredsredite na sitnije delove svojih planova. Potrebno je malo napora da biste uspostavili značajnije veze koje vam u budućnosti mogu biti od velike koristi.

Nedelja:

Vaša energija je ono što ljudi u vašem okruženju neće moći  ignorišu. Upotrebite svoje samopouzdanje i dobro raspoloženje da ispregovarate danas ono što već dugo čekate. Ubedljivi ste čak i kada ste neposredni.

Mesečni horoskop za septembar 2021.

BLIZANCI

Subota:

Najbolje bi bilo da se danas vodite srcem, a ne glavom. Posvetite vreme porodici i uspostavljanju dobrih odnosa sa najbližima. Otpuštanjem kontrole ohrabrujete sebe i svoje najmilije da i oni učine isto.

Nedelja:

Nepsorazumi u komunikaciji sa vama bliskim ljudima ili unutar porodice učiniće vas da se osetite kao da govorite nekim drugim jezikom. Možete izabrati između toga da trošite svoje reči i nerve uzalud, ili da jednostavno ne ulazite u raspravu.

RAK

Subota:

Na pomolu su velike promene kada je u pitanju poslovni aspekt vašeg života. Imate prednost kada je u pitanju konkurencija, a i podrška pretpostavljenih ne izostaje. Ako je vreme za povišicu, pitajte sebe koliko vredite i potrudite se da na suptilan način to stavite nadređenom do znanja.

Nedelja:

Sada je pravo vreme da pitate ono što ste već duže vreme želeli, a do sada niste smeli da pitate. Odgovori možda neće biti zadovoljavajući, ali bitno je da možete napraviti pomak sa mrtve tačke.

Merkur je ušao u Vagu: Jeste li spremni čujete surovu istinu?

LAV

Subota:

Inspirišete ljude i unosite drugačije svetlo u svom okruženju. Danas imate energije da vi dajete i određujete vrednost, a vaše mišljenje i stavovi usmeravaju ljude da vas prate jer veruju vašoj energiji i poletnosti.

Nedelja:

Poslušajte svoje srce danas kad god postavite pitanje kuda krenuti, ono uvek zna pravi put. Dozvolite kreativnosti da vas povede i pronađite način koji će vam pomoći da najbolje izrazite ono što se u vama već nalazi.

DEVICA 

Subota:

Svi pregovori koje danas budete vodili mogu biti izuzetno produktivni, samo je potrebno da svoju impulsivnost držite pod kontrolom. Magnetna privlačnost vas danas može daleko odvesti, slobodno se upustite u avanturu.

Nedelja:

Prikupite svoje energetske resurse za naredni period. Napravite plan za sledeću nedelju i odredite sebi fokusnu tačku koje ćete se držati. Budite zadovoljni rezultatima koji su blizu apsoluta i savršenstva.

VAGA

Subota:

Vođeni intuicijom danas možete stići daleko, međutim deljenje svojih misli sa ljudima od poverenja vas može odvesti još dalje. Ne morate se apsolutno slagati sa svakom izjavom, bitno je da intelektualni stimulans postoji, u tome je sva lepota.

Nedelja:

Vaše akcije određuju vaš kurs, a danas je vreme upravo za pokretanje vašeg ličnog energetskog centra. Povežite se sa prijateljima, odvojite vreme za zabavu, razgovore, putovanje ili avanturu.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

ŠKORPIJA

Subota:

Kompetentni ste da povedete ljude i onda kada se čini da je sve izgubljeno. Vaša energija ima mogućnost da ipak okrene igru u vašu korist. Bitno je da se pridržavate pravila, jer je to najbolji način da držite sve konce u rukama, iako vam se možda tako ne čini na prvi pogled.

Nedelja:

Poneseni emocijom reagujete u afektu. Pa ipak, povedite računa i o tuđim emocijama i ostavite svoj ego po strani. Nije bitno da li ste u pravu, već način na koji izlažete činjenice.

STRELAC

Subota:

Posebno danas vi određujete tempo po kom ćete se voditi. To može značiti da ćete osetiti poriv da iskoračite iz onog što bi za vas bilo „normalno“. Dok god se dobro osećate u svojoj koži i niko zbog toga ne snosi posledice, sve je ok.

3 horoskopska znaka koja će pronaći ljubav ovog septembra

Nedelja:

Potrebno vam je da malo osetite akciju i adrenalin. Možda nije po planu ili programu, ali ako osetite da vam je potrebno da se upustite u avanturu, ne oklevajte da donesete odluku, naprotiv, reagujte onako kako vam vaš impuls to nalaže.

JARAC

Subota:

U igri „koliko dugo možeš ostazi ozbiljan“ ste neprikosnoveni pobednik, ali kada je potiskivanje i skrivanje emocija u pitanju, tu niko zaista ne dobija. Vaša sposobnost da pokažete emocije je odraz vaše snage, zato otvorite svoje srce osobi koja je to zaslužila.

Nedelja:

Situacija se ne odvija onako kako ste očekivali, ipak danas ne preduzimajte nikakvu akciju, već sačekajte da se magla podigne, pa onda kalkulišite sledeći potez. Mudrost vam daje prednost.

VODOLIJA

Subota:

Ukoliko razmišljate da započnete neki projekat solo ili u društvu, ne časite časa, već se odmah bacite na razradu plana. Započnite malim koracima, pa vidite u kom vas sve smeru putevi mogu odvesti.

Nedelja:

Sloboda je simbol svakog pripadnika ovog znaka, pa ipak postoje stvari koje vas vezuju i ne moraju nužno biti loše, naprotiv. Odlučite kome danas poklanjate svoje vreme jer je ono ekvivalent vaše slobode.

9 parova zodijaka kojima je brak zapisan u zvezdama

RIBE

Subota:

Vaš magnetizam je vaše tajno oružje, zato se opustite i posmatrajte ko kako reaguje na vaše prisustvo. Hemija je nešto što i vas može odati, to je ispit koji vam ubedljivo najteže ide. Uostalom, zašto biste i pokušavali da sakrijete svoje emocije koje su i ovako prilično transparentne.

Nedelja:

Po jutru se dan poznaje. Možete ostati ispod pokrivača, a možete i da poboljšate svoje okruženje i završite sa nekim obavezama koje se već neko vreme vuku. Smognite snage, nakon toga najbolja nagrada koju dobijate je osećaj olakšanja i lakoće.

Autor horoskopa: Godrana Antić

Foto: Shutterstock

 

 

 

Pročitajte još

Pročitaj još