Nedeljni horoskop od 27. septembra do 4. oktobra

OVAN:

Ove nedelje nemate spremne baš sve odgovore, jer se nekim pitanjima niste ni nadali. Vratite se korak unazad i prođite još jednom kroz goruće teme koje stoje poput prepreke između pratnera i vas. Pomirenje sa bivšim partnerom je moguće ako ste spremni i vi da pređete preko svojih reči. U komunikaciji sa drugim ljudima više puta naglasite ono što je bitno, na taj način smanjujete mogućnost za nastajanje nesporazuma.

BIK:

Nalazite se pod velikim pritiskom i stresom ove nedelje, prvenstveno zbog obaveza i finansija koje su vas pritisle. Dopustite kolegama da donose najbitnije odluke, jer je velika šansa da ćete nešto prevideti. Ovo je dobra nedelja da pokrenete promene na polju rutine, ali i da se bolje organizujete kada je posao u pitanju. Obratite pažnju na zdravlje i tegobe koje se mogu vratiti ako niste ispoštovali terapiju.

BLIZANCI:

Ako se niste zaljubili na prvi pogled, a vi pogledajte još jednom. Obnavljanje nekih prekinutih kontakata, veza ili nečega što je bio bezazlen flert je ono čemu se možete nadati ove nedelje. Ukoliko imate želju da obnovite neka znanja, ili nikako niste uspeli da pronađete vreme za veštine koje želite da razvijete, sada za to imate podršku neba. Nastavite tamo gde ste nekada stali.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Pročitajte još

Pročitaj još