Porodične fotografije: kraljevska porodica podelila je božićne čestitke

Vojvode od Cornvalla i Cambridgea čestitali su svojim podanicima nadolazeći Božić.

Svake godine uoči Božića kraljevska porodica deli svečane čestitke i svojim podanicima čestitaju predstojeće praznike. Ni ova teška godina nije bila izuzetak. Vojvode od Cornvalla i Cambridge-a podelili su svoje nove fotografije sa odmora na svojim zvaničnim Instagram nalozima.

Na fotografiji vojvoda od Cornvalla, princ Charles i Camilla Parker poziraju na klupi u pozadini procvetalog vrta u svojoj škotskoj rezidenciji Birkhall Estate. Fotografija je snimljena početkom jeseni. 

Vojvode od Cambridga nisu zaostajali za njima - a takođe su svoju svečanu fotografiju objavili na zvaničnom Instagramu @kensingtonroyal.

Princ William i Kate Middleton poziraju sa troje dece Georgeom, Louis i Charlotte u udobnim zimskim džemperima - verovatno je fotografija snimljena u porodičnoj rezidenciji porodice. Svi članovi porodice izgledaju opušteno i nasmejano, a sama fotografija je vrlo prijatna.

Istina, ovu idiličnu sliku zasenio je mali incident. Zvanični snimak princa Williama i Kate Middleton sa njihovom decom „procurio“ je na društvenim mrežama nedelju dana pre zvaničnog objavljivanja - fotografiju je objavio na Instagramu anonimni korisnik. Međutim, ovo nije sprečilo kraljevsku porodicu da podeli fotografiju. Takođe nisu komentarisali šta se dogodilo.

harpersbazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još