Šta novembar donosi Vodolijama

Ako se u novembru 2020. Vodolije ne usredsrede na prioritete, mogu pretrpeti velike gubitke kako na poslu, tako i u ličnom životu.

Njima će jako nedostajati lepi događaji, a to se može ispraviti samo dvema metodama. Možete samostalno diverzifikovati svoj život i pronaći što više pozitivnih aspekata u svom uobičajenom načinu života ili možete promeniti posao. Neće se svi usuditi na drastične promene i ne postoji garancija da će novi posao biti bolji od starog. Dobro razmislite pre nego što donesete odluku.

Bezbednije je jednostavno preispitati svoje poglede na život, na one oko sebe, na ono što se događa oko vas. Sigurno se oko vas događa mnogo zanimljivih stvari, samo vi sami to ne primećujete, previše se fokusirajući na materijalne probleme. Stalno razmišljajući o tome kako zaraditi novac, nećete poboljšati svoju situaciju. Trebalo bi da se isključite bar na neko vreme. Prve novembarske nedelje biće pune svih vrsta iznenađenja. Pripremite se na to da će vam planove poremetiti razni nepredviđeni događaji, a neki prijatelji će vas jako iznervirati. Takođe, Vodolija će morati da pokaže malo mudrosti i postane razumnija. Situacija se može razviti na takav način da neće biti u vašoj moći da je rešite. Ni u kom slučaju ne treba da paničite. Budite pametniji - pronađite način kako da zaobiđete probleme. Ne morate da se upuštate u borbu da biste pobedili protivnika. Stoga, tražite alternativne opcije, budite pametni, uključite logiku.

Sredina novembra je najoptimalnije vreme za rešavanje najvažnijih i najuzbudljivijih pitanja. Nema potrebe za odlaganjem trenutka istine više. Ili sada ili nikada. Potražite rešenje koje će zadovoljiti sve uključene. Bolje je donositi važne odluke zajedno, nakon konsultacija sa zainteresovanim ljudima, kao i sa osobama kompetentnijim za pitanja koja vas zanimaju. Ne bojte se da će vaša odluka biti pogrešna. Ako se vodite ne samo intuicijom, već i glasom razuma, doći ćete do jedine ispravne odluke i izvući prave zaključke.

Vodolije će moći da povećaju svoju efikasnost ako započnu planiranje svojih poslova unapred. Vodolije, koje su i inače po prirodi teške, postaće još ranjivije ali, istovremeno će postati romantičniji, biće im lakše da uspostave kontakt, sklope nova poznanstva. Postaće mekši, ljubazniji i otvoreniji za komunikaciju. Moguće je da će tokom ovog perioda Vodolija poboljšati odnose sa voljenima. Sukobe u porodici (ako ih ima) biće lakše rešiti krajem novembra, pod uslovom da pragmatično proučavaju pitanje i razvijaju taktiku ponašanja. Možda ćete morati da promenite svoje ponašanje ili se na neki način osetite povređenim kako biste održali porodicu na okupu. Male žrtve za velike pobede.

foto:cosmopolitan.com

Pročitajte još

Pročitaj još