Vikend horoskop od 19. do 21. novembra

OVAN:

Neplanirani troškovi, odložena mogućnost naplate ili jednostavno finansije koje ne idu po planu izazvaće u pojedinim pripadnicima ovog znaka bes i ljutnju. Vikend će vam dati više vremena da razmislite o promeni i prilagođavanju svog finansijskog plana novonastaloj situaciji. Nebo vam pruža šansu da se od subote povežete sa ljudima od kojih možete dosta toga čuti i naučiti, što bi vam pomoglo u daljoj realizaciji planova.

BIK:

Posmatrajući i analizirajući druge zaboravimo na sebe, ko smo i čemu stremimo. Ovog vikenda možete biti iznenađeni svojom reakcijom prema spoljnom svetu i kako vas neke stvari manje ili više dotiču. Nisu bitne situacije koje vam se događaju, već način na koji vi na njih reagujete. Ukoliko otkrijete da mirnije reagujete na ono što bi vas inače pomerilo iz centra, znaćete da ste dosta napredovali i da ste sreći odškrinuli vrata. Sve razgovore sa partnerom koje ste odlagali sada je povoljno pokrenuti.

BLIZANCI:

Nemojte biti iznenađeni ako nemate dovoljno energije niti volje ovih dana. Umor koji osećate najčešće nije fizičke prirode, već izvire iz vaše psihe. Emocije vas lako mogu nadvladati ovog petka, ali već u popodnevnim časovima nad vašim nebom dolazi do razvedravanja i poput feniksa vaša energija se ponovo izdiže. Možda ćete se zapitati u kom smeru krenuti sada, najbolji izbor jesu nove mogućnosti koje vam se pružaju.

Pročitajte još i: Mesečni horoskop za novembar 2021.

RAK:

"Prijatelj se u zlu poznaje", kaže stara izreka, pa ipak neko se nije našao za vas kada ste to očekivali i kada vam je bilo potrebno. No, osoba koju nazivate poznanikom ili koju ste nedavno sreli vam može brzo postati mnogo bliskija. Zato ne zatvarajte svoje srce, već pružite priliku svima koji su dostojni vaše pažnje. Birajte sa kime delite vreme i energiju ove nedelje, sasvim je u redu odmoriti se malo i uzeti vreme za sebe.

LAV:

Neke stvari ste raščistili sa sobom kada je karijera i posao u pitanju. Idealno vreme za prekvalifikaciju i promenu posla ne postoji, ali treba napraviti plan koji će vas dovesti do željene destinacije. Odnosi sa nadređenima mogu biti poljuljani, zato napravite iskorak kako biste pokazali da ste bitna karika u celokupnom sistemu. Radost vam donosi okupljanje prijatelja, porodice i dragih ljudi, a vi možete biti u centru pažnje, ili se naći kao glavni organizator.

DEVICA:

Nedavni događaj naveo vas je na razmišljanje o podizanju svoje edukacije na viši nivo. Seminari i učenje na daljinu vam mogu delovati primamljivo, ali ako se pruži mogućnost da negde otputujete, učinite to bez mnogo razmišljanja. Ostavite ono što je poznato i već viđeno i prođite kroz velika vrata koja vam pored očekivanog znanja mogu doneti i mnogo mudrosti. Povezivanje novih znanja sa karijerom koju gradite ili karijerom koju tek započinjete doneće vam značajne benefite.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

VAGA:

Pokušaj da napravite novu strukturu ili da se vratite na pređašnje stanje unutar ljubavnog odnosa zahtevaće mnogo više posvećenosti, vremena i volje, ali i saradnje na kojoj najviše treba raditi. Uključite partnera u proces, jer svaki odnos sadrži bar dva činioca. Nesigurnost koja se javlja traži od vas da se otvorite i zaista pustite druge u svoj život. Podelite sa drugima osim sreće i najlepših delova sebe i one izazovne i teške emocije. Setite se obećanja koje ste sebi dali kada je reč o finansijama.

ŠKORPIJA:

Jak emotivni naboj unutar odnosa u kom se nalazite jača u vama želju za razrešavanjem situacije. Razgovorom možete dosta toga rešiti, ali i eliminisati mogućnost da problemi eskaliraju do još većih razmera. Izbegavanje ulaska u debatu ili pokušaj ignorisanja problema kako ne biste podizali još više prašine može dovesti do još većeg nezadovoljstva. Novac vam može dati mrvice sreće, koje neće zadovoljiti vaše enormne apetite.

STRELAC:

Zategnuti odnosi sa nadređenima i kolegama preusmerili su vaš fokus na polje posla koje se kod nekih pripadnika ovog znaka odrazilo na zdravstvenom planu. Promena stava i shvatanje da nemate sposobnost da promenite nikoga do sebe i svojih stanovišta nateraće vas da razmislite na koji način se možete prilagoditi novonastaloj situaciji. Zapostavljanje partnera i privatne sfere života zahteva vaše angažovanje na ovom polju već tokom vikenda. Odvojite vreme za prave vrednosti u svom životu.

JARAC:

Balans između emocija i racionalnog dela može biti teško ostvariv. Biti svestan svojih osećanja i prihvatiti ih je prvi korak ka dostizanju unutrašnje harmonije. Prigrlite ljubav koju vam neko bezuslovno nudi, ali ne zaboravite da istu pružite i sebi, jer ovaj vikend baca novo svetlo na vaše polje zdravlja. Promenom plana ishrane i unošenjem zdravijih navika u svakodnevicu možete poboljšati svoj nedostatak kondicije i energije.

Pročitajte još i: #AstroStyle: Jesenji trendovi za svaki horoskopski znak

VODOLIJA:

Početak vikenda možete dočekati osećajući se prilično umorno i icrpljeno od niza dešavanja i prebukiranog plana dnevnih aktivnosti. Energetski se brzo vraćate u normalu i kratak predah vas može iznenađujuće brzo regenerisati. Tajni recept leži u ljubavi kojom vas draga osoba obasipa. Onda kada su vam leđa sačuvana možete pred sobom pomerati planine. U ljubavi ne pristajte ni na šta manje.

RIBE:

Priče kojima ste okruženi unutar porodice neće nestati preko noći, već će vas neki razgovori naterati na suočavanje koje ste jako želeli da izbegnete. Nebo vas nagrađuje pojačanom kreativnošću ovog vikenda i pruža vam dobru energiju da na polju ljubavi sa partnerom, ili nekim ko pretenduje na tu poziciju, razgovarate o stvarima koje su za vas značajne. Ne plašite se da pričate o svojim snovima, jer samo tako možete znati da li je osoba preko puta vas sličnog senzibiliteta, ili pak dolazi do krucijalnog mimoilaženja.

Foto: Unsplash

Autor horoskopa: Godrana Antić

Pročitajte još

Pročitaj još