Za ova 3 horoskopska znaka avgust će biti najbolji mesec do sada!

Početak avgusta dodatno je rasplamsao već dovoljno uzbudljivu sezonu Lava! Ukoliko do sada niste, krajnje je vreme da se prepustite ovom zlatnom periodu koji podstiče kreativnost, slobodu i neizmernu ljubav prema sebi što sve zajedno može da doprinese letu za pamćenje. Prosto, to je Lav - ništa nije previše, a baš takva energija nam i te kako prija.

Uticaj Venere može da vas dovede do potpuno novih dešavanja u vašem ljubavnom životu, bez obzira na to da li ćete se zaljubiti u nekoga ko uopšte nije vaš tip ili ćete pak shvatiti da vam je tako dobro što ste singl. Svakako, uzbuđenja neće manjkati - do kraja vladavine Lava živećete u duhu "carpe diem", dok ćete se sa dolaskom sezone Device okrenuti poslu više nego zabavi, sa željom da budete najbolja verzija sebe i ostvarite napredak u karijeri. Dakle, ovog meseca zaista možete sve, naročito ukoliko pripadate nekom od ova tri horoskopska znaka:

Ovan - Vreme je za zaljubljivanje, ali i buđenje kreativnosti

Energija koja vas okružuje i prati je pozitivna i strastvena - u svakom smislu te reči! Univerzum kao da vas podstiče da ovog meseca oslušnete, primetite i oslobodite sve svoje (kreativne) instinkte - svet je vaše igralište, a vi baš želite da se povežete sa svojim unutrašnjim detetom kom nedostaju zabava i stvaranje lepih uspomena. Sada znate šta vam valja činiti. Budite spremni na to da ćete ponovo poverovati u magiju jer vas tokom narednog perioda upravo to i očekuje.

Lav - Glavna ste zvezda i vi to znate

Nema potrebe da dužimo - ovo je prosto vaš mesec. Sve čega se latite ide vam od ruke; puni ste samopouzdanja i privlačite pažnju gde god se pojavite; sve što dotaknete pretvarate u zlato i tako ste neverovatno dobri u tome da budete to što jeste. Iskoristite ovaj mesec za ostvarivanje svih planova jer jednostavno ništa, ništa ne može da krene po zlu. 

Devica - Osećate se privlačnije i poželjnije nego ikad

Ako već niste, tokom narednog perioda ćete i te kako osetiti uticaj Venere i Marsa - zvezde i planete su na vašoj strani i inspirišu vas da krenete za svojim snovima sa punim samopouzdanjem. Osećate se nikad bolje, spremni ste na sve i prosto ćete uživati u pažnji koju dobijate. Baš kao i Lavovi, i vi doživljavate najbolji period do sada, a to je potrebno iskoristiti. Da li već imate plan?

Priredila: I. T.

Foto: Instagram, @annamariaolbrycht

Pročitajte još

Pročitaj još