Harper's Bazaar Srbija

Kako da kupujete kao svetski džet set?

Lakše je nego što mislite.

Razigrani kolorit Španjolki, Dolče vita po uzoru na Sofiju Loren, čuveni je ne sais quoi Parižanki ili kul minimalizam Njujorčanki – kako god ga pisali, stil je ono što sami odaberemo da nosimo, a moda je ono što nam dizajneri dva puta godišnje predlažu. Inspiraciju najlakše možemo da potražimo tako što ćemo prošetati ulicama evropskih i svetskih metropola. To su najbolje modne piste.  

Svojoj modnoj računici ove godine dodajte i šoping u Milanu, ručak u Barseloni i uživanje u moru na francuskoj rivijeri. O, da – vreme je za putovanja i odmor sa stilom,  a ove sezone najbolji saputnik biće vam Mastercard.  

Korisnik Mastercard Premium platnih kartica izdatih u Srbiji, na raspolaganju ima Mastercard Travel Rewards, program osmišljen tako da otvara vrata prestižnih svetskih butika, hotela, spa centara, restorana i mnogih drugih sadržaja. Ukoliko putujete u Italiju, očekuju vas popusti u Furla i Pinko buticima, kao i na Hertz rent-a-car usluge. Ako je vaš izbor odmor u Francuskoj, ne propustite benefite koje možete da ostvarite u Kooples radnjama, Printemps luxury robnim kućama ili HardRock Caféu. Odmarate u Španiji? Čekaju vas pogodnosti u Escada radnjama. 

Bilo da tražite nešto jedinstveno ili neku posebnu ponudu za destinaciju za odmor, kada kupujete Mastercard Premium karticom, koja ispunjava uslove za učešće u programu, ostvarujete automatski povrat novca. Plaćanje se može obavljati na samoj lokaciji ili online (hello, Farfetch!), zavisno od ponude odabranog trgovca, pri čemu se ponude unutar programa osvežavaju i proširuju kvartalno. Zato, odaberite svoju destinaciju i uživajte u putovanju uz pogodnosti. 

PROMO

Najnovije