Nikada do sada objavljene fotografije sa venčanja princa Charlesa i Diane

Objavljene posle 34 godine.

Diana Spencer udala se za Charlesa, princa od Velsa pred 3.500 gostiju i 750 miliona gledalaca širom sveta. Verovatno ste već videli čuvene fotografije sa venčanja, od neveste koja ulazi u katedralu svetog Pavla i kako maše sa balkona Bakingemske palate.

Ono što niste videli su sledeće fotografije koje je snimio pomoćnik Lord Patricka Lichfielda i jedini neformalni fotograf kome je dozvoljeno da slika na venčanju.

Slike, koje javnost nikada nije videla, prikazuju ležerniju stranu kraljevske porodice, od Diane u zagrljaju sa svojom najmlađom deverušom do kraljice Elizabete koja gleda venčanje na malom televizoru.

Sada je kolekcija od 13 slika upućena RR Auction's Remarkable Rarities Auction, koja počinje 17. septembra.

U pismu pomoćnik, piše: „Nama je kraljevski par odredio da napravimo neformalne i formalne fotografije kraljevske porodice i njihovih pozvanih gostiju nakon ceremonije kada su se vratili u Buckinghamsku palatu na svadbeni prijem. Ovo su fotografije koje nisu korišćene za porodični album koji je lord Lichfield poklonio princu Charlesu i princezi Diani kako bi obeležili dan svog venčanja."

HarpersBazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još